Párom és köztem van 14 év korkülönbség. A gyerekei látszólag elfogadták, hogy együtt vagyunk ám mikor terhes lettem a lánya elég fura lett?
TE hány éves vagy?
Mert nálunk mostohaanyám 10-zel sem volt nálam idősebb, és azt hitte, dirigálhat, meg ilyesmik.
Persze, én vagyok a rosszindulatú. Véletlenül sem te, aki rászállt erre a szerencsétlen csajra és még az élő fába is beleköt, ha róla van szó. Most épp abba, hogy nem jópofizik egy babával. Előtte épp miért utáltad őt?
Egyébként képzeld, nem mindenki ereszt el bármiféle gesztust az idegen, de még a rokon kisgyerekek irányába sem. Nem jutott még eszedbe, hogy netán nem szereti annyira a gyerekeket?! Persze ha így van, akkor pusztuljon is meg mindjárt, igaz?
Elég szánalmas egyébként, ahogy itt erőlködsz és minden egyes kommentet töviről hegyire kivesézve próbálod bizonygatni a saját igazad. Talán benned is lehet valami gubanc, ha idáig szinte senki nem értett veled egyet.
24
37 és soha nem neveltem a gyerekeit így ez nem játszik.
Én nem értem, mi van most itt mindenkivel?A válaszok nagy része kötözködő, rosszindulatú.Kérdezőnek van egy problémája, aki nem tud benne segíteni, minek piszkálja?
Nem az első nem is az utolsó, hogy valaki elvált gyerekes férfihoz megy hozzá.Az meg tök normális elvárás, hogy adott egy kisbaba, és minimum mosolyogjon már egyet rá egy állítólag felnőtt nő, mivel a kisbaba semmiről nem tehet, és ahogy nő, egyre jobban nem fogja érteni, mitől utálja őt az a néni, és egyre jobban bántani fogja a dolog.
A párod erről tud? Ő mit mond? Tett már valamit?Amúgy sincs oka rád haragudni, ha a szülei rég elváltak, nem miattad.
Jogosan bánt a dolog, engem is bántana ha a gyerekemet levegőnek néznék.Én biztos az első ilyen jeleknél megmondtam volna nekik a véleményem, hogy ez mekkora bunkóság.Beszélj a pároddal erről.Beszéljen ő a lányával.Vagy te ülj le vele kettesben, és mondd el neki, téged nézhet levegőnek/de akkor minek megy az otthonodba?, de egy ártatlan kisgyereket nem!És ha nem tud normálisan viszonyulni, ne jöjjön!
Én semmiképp nem hagynám így a dolgot, és ezt a problémát nem lehet szőnyeg alá söpörni, mert jön a következő, és azt hiszik veled és a gyerekeddel mindent megtehetnek.Állj a sarkadra!De még mindig nem értem, párod ezt nem látja? Miért tűri el?
25 ös
8 éve vagyunk együtt a párommal.Ha betegek a gyerekek én látom el őket napközben, ha lázasak akkor vizesruházok, ha hánynak a wc mellett ülök velük, ha taknyosak az orrukat törlöm, míg anyuka és apuka dolgozik függetlenül attól, hogy napi 8 -9 órában én is dolgozom, de bevállaltam mindig mert tudom ,hogy szükségük van a munkahelyükre, a fizetésükre.Soha nem kértem tőlük semmit és nem, nekem se kötelességem ezeket a dolgokat csinálni, mert épp úgy senkik nekem ahogy én nekik.
És kérlek..írj valamit ami alapján én ,,rászálltam"? Vagy mi az amivel én bántottam azon kívül, hogy ,,kérek" egy nyanvadt szánalom mosolyt a gyerekemnek.Cserébe azért ,hogy én is jó fej vagyok velük.Értem, nekem nem jár.Nekik segíteni meg kutya kötelességem.
Írjad már hol szapulom? Hol írok rá olyat ami azt mutatja, hogy utálom? Mint írtam nem volt rossz a kapcsolatunk, de gondolom így is én vagyok a ,,rossz" a szemedbe.Szerintem frusztrált vagy..és nem mellesleg kötözködsz.Kérlek ne válaszolj, mert nem fogunk egyet érteni:D
A válaszolás pedig azért van mert Én tettem fel a kérdést és én szoktam válaszolni, minden általam feltett kérdésre.
Na tudtam, hogy jönni fog előbb-utóbb a "lány csicskásnak néz" lemez 😂
Egyébként meg már felnőtt volt ezek alapján, amikor te megjelentél a képben. Hadd ne kelljen már itt játszania, hogy ti milyen jó család vagytok. Örülj, hogy elfogadott annak idején és nem volt cirkusz. A gyereked meg a te gyereked, neki ott vannak a sajátjai. Ha te szereted őket, rendben, mert te alapból nagy csemeterajongó vagy valószínűleg. Ő meg nem az, na bumm. Továbbra sem értem, hogy ez milyen rettenetes károkat tudna okozni a te babád lelkében, hogy van a rokonságban egy kicsit szigorúbb néni, akire nem lehet rámászni és nyúzni majd, de soha egy szóval sem bántja őt. Nekem is volt ilyen rokonom, emlékszem rá a mai napig és nem okozott bennem semmiféle törést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!