Párom és köztem van 14 év korkülönbség. A gyerekei látszólag elfogadták, hogy együtt vagyunk ám mikor terhes lettem a lánya elég fura lett?
28
Köszönöm, hogy érted mire gondoltam mikor megírtam a kérdést.:)
Párom már szóvá tette nekik többször, de csak mellébeszélés volt a válasz.
30-as
10 hónapos.Én is gondoltam arra, hogy esetleg neheztel a gyerek miatt, egyrészt mert őt nem az apja nevelte és esetleg amiatt jött neki elő rossz érzés.Az meg, hogy nem 48 évesen vállalt az apja gyereket velem azért volt mert míg nem tudtam hogy hosszú távon működhet e a kapcsolatunk addig nem szerettem volna gyereket bevállalni.A korunk meg adva volt sajnos fiatalodni nem tudunk.:)
31
Sajnálom, ha téged egy családtagod megkér ,hogy segíts rajta mert szorult helyzetben van, azt te csicskáztatásnak éled meg.Én segítettem valakinek aki a páromnak fontos.Engem úgy indítottak útnak, hogy lehetőleg jóindulattal forduljak az emberek felé, nyilván te nem ezzel az útravalóval indultál.
Tanuld meg, nem olyan rossz mint hiszed.:)
32
Sokan megteszik.Nyilván nem vagyunk egyformák még ezt is elhiszem.
Ha nem hagyott benned nyomot, akkor jó ,hogy emlékszel rá.:D
33
Előbb már írtam, hogy nyilván nem testvérek és soha se lesz közös témájuk ez már lerágott csont.Egy mosolyba még egy ember se halt bele.De ezek szerint mégis:D
34
Igen.Lehet én fogalmaztam rosszul ,de pont azt írtad amit én gondolok.Köszönöm:)
Hiába személyeskedsz, egyedül te vagy itt a rosszindulatú és kötekedő a lány irányába a semmiért.
A mellébeszélés meg gondolom, azt jelenti, hogy nem tudja megmagyarázni azt, ami nincs (jelen esetben ez "utálja a gyereket" dolog). Komolyan, arra még egyszer sem reagáltál, hogy mi van, ha egyszerűen nem ért az idegen gyerekekhez? És itt az idegent most ne degradáló szónak vedd, hanem úgy, hogy a sajátjain kívül másokkal nem szívesen kommunikál, nem érzi jól magát tőle. Lehet, hogy te pl a kamaszokat nem bírod, örülnél talán, ha valaki csak azért szívtelen dögnek tartana, mert nem kokettálsz egy tinédzserrel?
Ez nem más, mint szőrszálhasogatás. A kicsinek semmiféle traumát nem fog okozni a lány (hiába próbálják ezt itt egyesek beadni), egy gyerek is vegye tudomásul már a kezdetektől fogva, hogy kivel mit lehet megtenni. Lehet, hogy anya megengedi, hogy játékból összetúrd a haját, az XY néni nem. Apa szeret gügyögni neki, XY néni meg nem. Ennyi, ezt egy gyerek sem fogja bántalmazásnak értelmezni és később még lehet nagyon jó a kapcsolatuk. Bár ezzel a kötekedéssel simán egymás ellen hangolhatod őket.
Túlérzékeny vagy...
Tényleg azon "duzzogsz", hogy egy 26 éves, lényegében idegen nő nem mosolyog a gyerekedre, akivel még te is épp tanulod a kommunikációt???
5-ös és 12-es vagyok
Akkor először is: nem te mondod meg, mire és hol válaszoljak. Te kiírtál erre az oldalra egy kérdést, amire jöttek olyan válaszok szép számmal, amik felhúzták az agyad. Ha nem tetszik a kép, ami lejön rólad az embereknek, nem az én hibám. De egyikünknek sem tilthatod meg, hogy válaszoljunk. :)
Én nem írtam ki kérdést a családomról, talán mert nálunk nincs ilyen ostoba nőszemély, aki úgy pattogna a nem létező problémákon, ahogyan te teszed.
De mindenki rosszindulatú, aki nem ért veled egyet, értem. A #28-as ősanya az egyetlen aki leereszkedik a te szintedre a "adott egy kisbaba, és minimum mosolyogjon már egyet rá egy állítólag felnőtt nő" dumájával, rögtön bólogatsz is rá, mint a játék kutya az autóban.
Egy "gesztuson" forronsz magadban, az internet népét hívva társnak a pasid lányának mocskolásához; ez már inkább rosszindulatú, de hagyjuk. Kielemezed mindenki írását, és a saját javadra alakítod a történetet.
A gyerekednek NEM JÁR ez meg az, fogd fel. Jó lenne ha a pasid lánya is elolvasná a reakciódat a válaszokra, bár nyilván eddig is tisztában volt vele, milyen is vagy valójában, csak ő intelligens, és nem puffog idegeneknek a sérelmeiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!