Párom és köztem van 14 év korkülönbség. A gyerekei látszólag elfogadták, hogy együtt vagyunk ám mikor terhes lettem a lánya elég fura lett?
Rosszindulatú vagy és féltékeny arra a lányra, azért kötsz bele ilyen marhaságokba. Szegény pasas, remélem hamar észreveszi, mi készül itt, hogy el akarod marni a saját gyerekeitől. Lesz ez még durvább is. De vigyázz, néha megszívják a kaki-kavarók is, és kipenderítik őket, pici baba ide vagy oda.
Nem kellett volna idősebb, gyerekkel rendelkező férfival kezdeni, ha ennyire frusztrál a lánya közelsége. De ez van, ha az embert a saját korosztálya bottal sem piszkálná meg...
Igen kérdező, ne hagyd hogy a sok rosszindulatú válaszoló megingasson, sajnos ide nem jó kiírni ilyen kérdéseket, mert csak ilyen válaszokat kapsz.
Ha így van minden amit írtál, ne hagyd hogy a kisgyerekedet egy 26 éves nő, aki maga is anya, levegőnek nézze.Érzelmi intelligenciája nulla szegénynek, másképp nem egy pici babán vezetné le a rossz érzéseit.De minek megy hozzátok? Találkozzon az apjával máshol.Azért azt nem értem, a párod miért nem áll ki a gyerekéért?Nem kéne hogy foglalkozzon a kicsivel, de szegény gyerek nem fogja érteni, a néni őt miért utálja?Ez egy gyereknek is rosszul esik.Ne ültesd oda szembe a picit velük.Ha ott vannak, menj ki vele, játsszál vele másik helyen.Talán egyszer felfogják, milyen bunkó a viselkedésük.
Kérdező, igazából te ezt nem lennél kénytelen hagyni.
Az a ti otthonotok. Ha bárki ott lakó ellen kifogása van, nem kell odamenni.
Ha közömbös a gyerekkel, azt a párodnak kéne megbeszélni vele, de te is rákérdezhetsz esetleg. Mondjuk én megértelek, de abban nem értek egyet, hogy ki akarod erőszakolni.
Ja, és ne pesztráld többet a gyerekeit. Nem érdemli meg a nő.
Te jó ég, végigolvastam, kb. 2-3 normális válaszoló volt. A többiek valószínűleg a saját nyomorúságos életük frusztrációját vetíti ki szegény kérdezőre. (Valószínű sokaknak volt itt mostohája, sokaknak a családjában volt én gyerekem/te gyereked, na mindegy).
Kérdező! NEM vagy köteles pesztrálni a férjed lányának a gyerekeit, SEMMI kötelezettséged feléjük. Miért is vállaltad ezt be az elején?
Elárulok valamit: Pont 14 év van köztem és a férjem lánya között. Két kicsi gyereke van, és teszek rájuk. Nem vagyok bébicsősz, nem vagyok cseléd, a férjem egyenrangú párja vagyok. Ha nem tetszik, bekaphatja ő is, de eszébe nem jutna elvárásokat támasztania velem szemben.
Állj ki Magadért.
Azt ne várd, hogy a babádat szeresse a csaj, de ez nem is "elvárható" kategória.
Viszont semmi szívességet nem kell tenned neki. Még egy kávéval sem kell meghínálni Nálatok (akkor sem, ha a férjed házában laktok).
Legyen önérzeted, mert leszarják a fejedet különben.
Summa summarum a férfi lánya
- levegőnek néz egy gyereket
- érzelmi intelligenciája nulla
- babákon vezeti le a rossz érzéseit
- ne merészelje többé betenni a lábát a saját apja házába
- utálja a gyereke(ke)t
- bunkón viselkedik.
Mindezt azért, mert NEM MOSOLYGOTT RÁ egy babára? Beteg vagy...
46-os írta: " sajnos ide nem jó kiírni ilyen kérdéseket, mert csak ilyen válaszokat kapsz."
Ez így igaz, Kérdező.
Megfigyelhető itt, hogy amikor pasi új felesége ír, és valamit nehezményez a pasi felnőtt gyerekével szemben, akkor azonnal beindul a mocskolódás.
Egyszer annyit írtam, hogy a férjem (szintén 14 évvel fiatalabb lánya) két pici gyereke mellett nem akarnék nagymamáskodni, mert elég furán állt a szülése után az egész családhoz, és én köszönöm, innentől inkább nem foglalkoznék vele/velük.
Hát amit kaptam itt, kb. minden voltam, persze naná, hogy féltékeny voltam a lányra is, természetesen, az itt fröcsögők szerint. (Biztosan, egy szerencsétlen, teszetosza, ikres, szétesett, nem is túl okos, harmincas évei végén járó nőre vagyok féltékeny ÉN.)
Sokaknak van itt szar életük, valószínű sokan frusztrálódtak mostohaanya miatt, és nem tudják feldolgozni. Vagy: Nem tudják elképzelni, hogy egy helyes, értelmes nőt szeret a férje, és nem a gyerekei cselédjét látja benne. Sok nő ezt nem teheti meg, sok nő a f...szért behódol a pasinak, bármi áron meg akarja tartani, ezért szolgálja az előző házasságból lett nagykorú gyerekeit is. Nos, aki nem teheti meg, hogy kiáll magáért, az fröcsög így más nőre, ahogy itt teszik, irigységből:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!