Mit csinálnátok a férjetekkel, ha a szemetekre vetné, hogy ő tart el? Mit tennétek vele?
Mondanátok neki, hogy akkor most számoljon?
Benyújtanátok a számlát?
Elvégeztetnétek vele a házimunkát minden nap keményen?
Vagy ha mindezeket megtagadja dacból, és erre durván visszatámad?
Mit reagálnátok?
Na jó.. bocsánatot kérek a kérdésért, ha ez így megfelel viszont a kérhetem akkor mellőzzük a szüleimet ebből az igen mocskos vitából! Oké? Tisztázzunk valamit!:
Nem vagyok szerelmes anyámba szép is lenne.
kidobhat engem a b nőm, még a saját házamból is akkor ha fizikailag bántalmaznám távoltartásival igen ennyire azért én is ismerem a törvényt, és az erkölcsöt. Viszont a való életben nyílván másképp állok a dolgokhoz, mint amiket itt a gyakorin anonymban leírtam, természetesen igen járok ki az utcára erre arra dolgozni stb nyílván ha valakivel személyesen beszélgetek és természetesen viselkedek nyílván családban is tiszteletet tanúsítva utcán is buszon is nyilván én is társas lény vagyok. Tehát a valódi énemben más vagyok, mind amiket itt leírtam itt a gyakorin. Tehát nem kell félni nem jelentek veszélyt a társadalomra nyilván néhányan azt fektételezitek rólam, hogy nem becsülöm a nőt sem erkölcsileg, sem anyagilag, sem egyéb módon, de ez nem így van.
Na jó!. Bocsánat:! Egy kicsit bepörögtem eldurrant az agyam persze hogy a való életben nem ilyen vagyok csak elfogott egy irdalmatlan düh, méreg. Viszont nyilván tisztában vagyok azzal, hogy milyen nemű lénynek köszönhetem ezen a világon a létezésemet nyílván ezt a nemű lényt tisztelem is. Viszont más oldalon olvastam egy témát ennek hatására eldurrant az agyam ennyi hát persze, hogy a való életben nem ilyen vagyok. Na jó
Elnézést bocsánat!
Viszont most már aztán csendet, nyugalmat szeretnék oké? Tehát mostmár nem vagyok kíváncsi a továbbiakra! Ennyi!
Köszönöm! Jó éjszakát!
F
Viszont most má aztán csend legyen, irgum-burgum!
Nahát!
Zakkant vagy te teljesen 😁😁😁
Én nem parancsolgatok , és kikérem magamnak ezt az illetlen megjegyzést és itt az parancsolgat, aki ezt írta. Ja és bocs de egyébként van rendes nevem oké? Ja meg oké csendben maradok, de akkor további kommenteket nem kérek oké? Meg nem vagyok zakkant sem. Azt meg ne irogassátok nekem, hogy nyafijani mert ezt jelenteni fogom a moderátoroknak bezzeg ha én trollkodnék itt efélékkel, akkor már kapom is a figyelmeztető üzenetet, hogy letiltanak engem innen ha...úgyhogy az aki ilyesféleket írkál szerintem vegyen vissza egy kicsit magából. Komolyan mondom mégegy gúnyos megjegyzés és jelenteni fogom ezt a moderátorok felé, hogy akkor tiltsák ki azt az illetőt erről az oldalról azt ennyi.
Bocsánatot kértem mit akartok még hee?
Most már le lehet szállni rólam oké?
köszönöm!.
Na jó most már elég oké, mert most már komolyan mondom, megint fel fogtok idegesíteni és nem vagyok sem húsos, sem csontos. Jó bizonyos mértékben haragszom a nőkre, de szadista nem vagyok meg állat sem. Na meg aki azt írta , hogy nem szeretné kerülgetni otthon azt a bunkót, meg aki kidobja mint macskát sz...ni jó oké jogosan tette ki de nyilván egy beszólás miatt én sem lennék hajlandó csak úgy sity sutty távozni abból a lakásból, ami közös lenne , mert akkor nekem is lenne ott bírtokom igen max ha valóban fizikai agresszióval válaszolnék mindenre, akkor igen kérhet távoltartásit ezekkel is tisztában vagyok no de csa egy elszabadult beszólás miatt tegyen ki az asszony inkább emiatt nyílván ügyvédekkel konzultálnék ennyi nyílván nem élek sem házasságban sem párkapcsolatban na és? Csak egy szimpla kíváncsiságból írtam ki eme kérdést. Jó, most akkor megint lehet engem cikizni, meg miegymás, de tényleg jó lenne, hogy ha most már tényleg leszállnátok rólam oké?
Nagyon hálás lennék érte.
Köszönöm!.
Keresd fel szakember segítségét mielőbb, mert kárt fogsz tenni magadban vagy másban.
Ahogy látom semmi betegségtudatod nincs.
Az ilyen emberekről szokták mondani utólag, hogy ezt sosem gondoltam volna, olyan rendes ember volt, mindig köszönt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!