Ti mit csinálnátok ebben az esetben?
Még pár nappal ezelőtt történt, hogy azt vettem észre, hogy a kishúgom már 1 órája bent volt a fürdőszobában, de igazából arra gondoltam, hogy biztos borotválkozik vagy valami, viszont eltelt ismét 1 óra, úgyhogy elkezdtem aggódni egy kicsit. Szóval bekopogtam, de semmi válasz nem volt, úgyhogy inkább benyitottam és hát ott feküdt bent a kádban és el volt ájulva. Próbáltam felkelteni, de nem ment, úgyhogy bevittem a szobájába, felöltöztettem és megmértem a lázát, ami majdnem 40C°-os volt.
Azért kérdeztem amúgy, mert egy munkatársammal ilyen hasonló dolgokról beszélgettünk és elmeséltem neki ezt és azt mondta, hogy milyen beteg vagyok. De szerintem jól cselekedtem, nem?
Ja és bocsi a helyesírásért meg a fogalmazásért. Most értem haza a munkából és hulla fáradt vagyok, szóval mentem is aludni.
Ez egyáltalán nem beteges, hanem inkább aranyos! :)
Hány évesek vagytok egyébként?
Munkatársad a beteg, alapvető, hogy ha valaki túl nagy csendben van otthon, főleg fürdés közben, ahol azért könnyen el lehet csúszni aztán pl. beüti a fejét vagy elájul a melegtől, arra ránézünk, minden oké-e. 2 órán át meg aligha fürdik valaki normális esetben.
Teljesen jól viselkedtél kérdező, a kollégát elküldtem volna a francba.
Máskor ilyen esetben, ne öltöztesd, ne lázat mérj, hanem azonnal hívd a mentőket!
Egyébként helyesen cselekedtél, a kollégáddal nincs rendben valami.
#4, Na igen, az a szerencse, hogy kevés víz volt a kádban, meg nem is úgy feküdt, hogy megtudjon fulladni.
#6, Én 26 éves vagyok és srác, a húgom 13.
Amúgy köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!