Ti mit csinálnátok ebben az esetben? 17/f
Arról van szó, hogy mivel jövőre végző leszek szakközépben lesz szalagtűző "bál".
Mindenki 2 személyt (szülő) vihet magával.
Nálunk viszont az a helyzet, hogy a szüleim 10 éve elváltak. Mindkettejükkel jó viszonyban vagyok, anyánál lakom, de a hétvégéken apánál vagyok.
Anyunak van élettársa, apu egyedül él.
Anyum azt akarja, hogy őt és az élettársát hívjam el mert(...) a faterral nagyon nincsenek jóban.
Én viszont azt szeretném ha a két szülőm! lenne ott.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Egyértelműen a saját APÁMAT hivnám meg. Nehogy már anyám mondja meg, hogy én kit akarjak ott látni, egy ilyen fontosabb eseményen az életemben.
Anyud nagyon önző..már bocs.
Ha apuddal nem vagy rosszban,akkor én inkább őt hívnám.
Anyud élettársát meg mondjuk az utána levő vacsorára vagy ünneplésre ha lesz olyan.
22:13 vagyok:
Mivel ez az esemény rólad szól,így meg kell értenie anyudnak is,meg az élettársának is hogy azt hívsz akit akarsz.
Nem szólhat bele.
És attól még hogy nincsenek jóban,attól még neked lehet apud fontos.
Egyszerűbb ez ennél. Ha nincs semmi kajáltatás vagy ültetési rend, akkor mindenkit elhívsz. Megpróbálhatod hivatalosan is jelezni az iskolában, el is intézheted okosba, megveheted a meghívót valakitől, akinek nem kell. De soha ne akadályozzon meg egy bürokratikus döntés a saját életed tisztességes élésében.
Saját káromon tanultam meg, a doktori! osztómra csak az előírt 2 embert (férj, gyerek) hívtam, megsértve ezzel a szüleimet. Természetesen mindenki más 10 fős családot vonultatott fel. Hülye voltam. Te ne legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!