Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mit csinálnátok ilyen esetben?
Tegnap este nagyon csúnyán összevesztünk a párommal, (nem ez az első eset, de ez volt talán az egyik legdurvább) és sajnos odáig fajult a dolog, hogy lökdösődni kezdtünk, és miután az ajtóban meglökött elestem. Valószínűleg az ajtóban is megüthettem magam, a lényeg, hogy a bal karomon van egy kicsit enyhébb lila folt, ami egy kicsit felvan dagadva. A jobb kezemen a mutatóujjamon is keletkezett egy kisebb seb, de ami a legdurvább az a két térdem. A jobb térdemen van egy horzsolás, a bal pedig tiszta lila. Azóta persze megbeszéltük a problémákat, bár így is nagyon haragszik rám. Azt nem tudja hogy mi történt velem.
Igazából az rossz, hogy már nem csak lelkileg, de lassan már testileg is bánt. Szeretem, de ez már kicsit sok lett.
Ti mit csinálnátok ilyen esetben?
"sajnos odáig fajult a dolog, hogy lökdösődni kezdtünk"
Gondolom, ha ő kezdte volna a lökdösődést, azt írtad volna...
Ke@féltek egyet és minden happy lesz! :D Minek kérsz tanácsot,úgysem fogadod meg!
Minden normális ember azt mondja,hogy lépj! Úgysem fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!