Ha kettesben tölthetnétek pár napot a férjetekkel, hová utaznátok, mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 13:55
1/12 anonim válasza:
Nem utaznánk sehova, csak szimplán a hobbinknak szentelnénk az időt, amiből én eléggé kimaradok a gyerek születése óta.
2/12 anonim válasza:
Én örülnék egy közeli pikniknek is, vagy egy tónak haverokkal is, esetleg nyársalással horgászással más gyerekekkel is összeszervezve. Ilyesmik.
3/12 anonim válasza:
*abszolut kettesben marad a to pl esti csonakázás, kis bor.vagy a piknik.
6/12 anonim válasza:
Igazából jó lenne egy wellness hétvége, vagy Róma, vagy tengerparti pihizős nyaralás.
7/12 anonim válasza:
Ôszintén, sehova. Túl pici még (10 hónapos), nem vágyódunk el nélküle (férjem se). De egy tóparti grillezés jó lenne, míg a hűvös házban alszik a gyerek. Csak épp már alig van szabi és se tó, se kert a közelben.
8/12 A kérdező kommentje:
Kaptunk 4 napot, amit kettesben tölthetünk a férjemmel. Mivel 3 gyermekünk van (a legnagyobb is még csak elsős volt), olyan helyet keresünk, ahol nincs gyerekzsivaj, nem kell kerülgetni más gyermekét sem, csend van és nyugalom.
2016. jún. 24. 14:05
9/12 anonim válasza:
Vagy: nyugodt kis osztrák város hegyekkel, tóval, szabadtéri programokkal és jó sok alvással.
Vagy: wellness és minden, mi vele jár + 2 óra masszázzsal, kozmetikussal.
10/12 anonim válasza:
Utazási irodák ajánlatait nézném át, ahol a programok között van pl élőzenés sétehajo meg amik eszedbe jutnak.
Ugyanis én hallottam már hogy valaki unatkozott pl Görögországi nyaralás alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!