Ti mikortól lettetek közös kasszán a párotokkal/férjetekkel?
Figyelt kérdés
Pl. összeköltözés, házasság, gyerek születése után.2017. szept. 14. 20:00
1/23 anonim válasza:
Nem vagyunk közös kasszán. Se külön
2/23 anonim válasza:
Összeköltözéskor. Közös albérlet, közös számlék, közös kaja pénz stb. Mindkettőnk fizetését egybe vettük, és közös kassza lett. Működik első naptól kezdve.
3/23 anonim válasza:
Mikortól kb egyforma lett a bevételün
5/23 anonim válasza:
Összeköltözéskor, albiban. Jelenleg is így állunk.
8/23 anonim válasza:
És ha az egyik kétszer annyit eszik, mint a másik? :D Plusz még nasik. Akkor annak elég szar, aki kevesebb pénzt költene egyedül kajára.
10/23 anonim válasza:
Időpont ma 20:21
Megette a fene ha egy kapcsolatban ahol együtt élnek számít, hogy ki eszik többet vagy kevesebbet.
A férjem többet eszik mint én, de én többet költök pipere dolgokra min tő. A férjem többet költ a hobbijára mint én, de én többet vásárolok ruhákat, ékszereket mint ő.
Egy jó kapcsolatban kiegészülnek ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!