Ti megbeszélitek a párotokkal/férjetekkel hogy ha magatokra költötök, magatoknak vásároltok?
Mindent, amit nem kell felpróbálni, ő vesz meg, mert én utálok vásárolni.
Nincs megbeszélés, felírom a listára, ha valami személyes cucc hiányzik. A sajátjait meg ő írja hozzá.
Nem, csak a nagyobb kiadásokat beszéljük meg.
Tusfürdő, körömlakk? Felnőtt emberek vagyunk, nem?
Nem,sose.Megveszem amit akarok,ami kell,ami tetszik és ennyi.Természetesen van saját fizetésem és abból veszem.
Nem az ő pénzét költöm!
Köszönöm az eddigi válaszokat! Várok ám még! :)
Eddig nálunk is úgy volt, hogy ami kellett, megvettem magamnak. Ha nagyobb kiadás volt, kabát, ilyesmi, akkor előre szóltam, hogy mondjuk holnap megyek kabátot nézni. Most meg kitalálta a férjem, vagyis nem ő találta ki, hanem kollégájától hallotta, hogy náluk úgy van, vezetnek egy füzetet, abba minden nap minden kiadását beírják, a blokkokat beletűzik, így hónap végén minden kiadást pontosan megnéz. Férjem szerint milyen jó ötlet ez, nek nagyon tetszik! Nem szórom a pénzt egyáltalán.
Rha cipò ilyesmit szoktam szólni..nem csak űgy beesek vásárolni, ha mégis, akkor úgyis ,megmutogatom..felpróbálom neki..
Rendseres dolgok vagyegyütt megyünk, vagy gyakoribb, hogy ő egy, tidja miket használok, leírom a listára, és hozza...
Körömlakk, általában celzozttan megyek..
Egyébként listát vezetünk akiadásoktól bevételekről, így ott úgyis látja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!