Hol és hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal/férjetekkel?
Még sehol. :-(
Az egyik ex esetén egy uszoda, a másik ex esetén pedig a net volt a helyszín... Első esetben beszélgetés volt, második kifejezetten társkereső oldal.
Egyik sem volt nyerő.
A munkahelyünkön.
Mikor én odakerültem ő már ott volt 1 vagy 2 éve.Eleinte észre se vettük egymást.Aztán nekem az tűnt föl, hogy mindig a fején vagy egy kendő, amiből a szeme is alig látszik ki, mindig zenét hallgat,alig beszél másokkal, és a többiektől távol áll,sosem nevet, és ez nekem annyira nem volt elfogadható, vagy nem is tudom,irritált, a külseje olyan ellentétes volt a viselkedésével, meg a kisugárzásával. Piercing, szakáll, meg olyan lazának tűnt, hogy rögtön olyan érzésem volt, hogy nekem be kell szólnom neki valamit hogy neki meg mi a fene baja van?
Elkezdtem hülyéskedni vele, és néhányszor úgy megröhögtettem, hogy a könnye kicsordult, és láttam, hogy szívből nevet, tök jó volt :)
Aztán nem akartunk mi egymástól semmit, csak én új voltam, és végre találtam egy normális, értelmes embert, Ő meg szintén így volt vele.Aztán elkezdtek pletykálni rólunk, mert mindig együtt hülyéskedtünk, és mivel neki kapcsolata volt, én ezt tiszteletben tartottam.De ugye a pletyka...
Akkor úgy döntöttünk, hogy szívassuk csak a népet, hátha eldurran az agyuk, és direkt még adtuk a lovat alájuk, és röhögtünk rajtuk.
Aztán úgy alakult, hogy megpróbáljuk együtt.Ennek más lassan egy éve...
Ő volt az oktatóm (vezetés), a forgalmi vizsga előtt pár nappal jöttünk össze (nem sikerült elsőre a vizsga). Én 17 voltam akkor, ő 26.
4 év után még mindig együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!