Külföldre házasodó nők és férfiak, ti hogyan és hol ismerkedtetek meg a párjaitokkal?
Nekem az unokatestvérem ment férjhez egy olasz pasihoz.
Ők munka során. Az unokatesóm a munkája miatt járta a világot: Amerika, Kína, Töröko., Németo., stb. és egyszer mikor olaszban volt, találkozott a férjével. 5 évig éldegéltek úgy, hogy hétvégén vagy ő ment olaszba, vagy a pasi jött Magyaro.-ba. Aztán idén tavasszal házasodtak össze.
A "gondom" vele (amúgy nem az én gondom, ő dolguk) hogy egyik sem akarja feladni a hazájában az életét. A pasinak olaszban van munkája, és bár a lány ide-oda utazgat, Magyarországon van itthon. Szóval itt is laknak pár napot, meg olaszban is, de közben meg a lány utazgat.
Szerintem ez most még így jó, de egyik sem adja fel a munkáját a másik miatt. Na de mi lesz ha gyerekük születik? A lány itt akar majd lakni ahol a szülei vannak, a pasi meg ott ahol az ő családja. Kíváncsi leszek melyik adja be a derekát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!