Féltékenyek vagytok a nálatok szexisebb, csinosabb nőkre? Zavarnak, amikor a férjetekkel/ párotokkal vagytok és elmegy mellettetek egy ilyen nő?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 15:41
1/23 anonim válasza:
nem, mert szép vagyok, csinos és a többi nő féltékeny rám.
2/23 anonim válasza:
hát nekem nincs férjem se pasim.xD(16 vagyok) de maguk a szép csajokra nem vagyok féltékeny, csak szeretnék néha hasonlítani rájuk.: D
3/23 anonim válasza:
a szépség relatív, és amit mások szépnek mondanak, az nekem nem tetszik. legalábbis a gumibabáktól, meg a tökig kisminkelt csajszikáktól hányingerem van :D ha valaki természetesen szép, azt elismerem, de nem irigylem.
nem mondanám hogy szép vagyok, se azt sem hogy csúnya. a férjem és a barátai szerint "jó nő" vagyok. szóval nem is kell, hogy irigykedjek bárkire 20/L
4/23 anonim válasza:
igen, nagyon, és rhadt idegesítő hogy nem tudok felülemelkedni ezen :/
5/23 anonim válasza:
Én nem vagyok féltékeny egyik nőre sem.Minden nő egy egyediség. És ami másnak jól áll, nekem pedig nem. Maradok a saját stílusomnál, egyszerű, de nagyszerű nőnek tartanak.
6/23 anonim válasza:
engem felizgatnak a szexis nők és szex köben rájuk szoktam gondolni hogy ők csinálják a férjemmel. persze élőben féltékeny lennék.én is szeretnék olyan sexis lenni. de nem születik mindenki bombázónak meg bevallom nincs kedvem egy csomót foglalkozni magammal meg olyan kényelmetlen cipőben lenni stb
7/23 anonim válasza:
NEM. A külső lehet hogy fontos, de nem minden...
8/23 anonim válasza:
Amikor a férjemmel vagyok, sosem veszem észre, hogy egy csinos nő elmegy mellettem, mert a férjemre figyelek. Ő meg rám. Amikor nélküle vagyok, megnézem, ha valaki szép, mert jólesik ránézni. Szerintem aki más nőket csinosabbnak/szexisebbnek gondol saját magánál, az önbizalomhiányos. A szépség, és a szexepil nem a sminken, és a ruhákon múlik, hanem az egyéniségen, meg a kisugárzáson. Egy negyvenes duci nő smink nélkül, farmerben és pulcsiban is lehet szexi, míg egy tizenéves, vékony lány talpig sminkben, és miniruhában visszataszító, ha nincs stílusa.
9/23 anonim válasza:
Egy negyvenes duci nő smink nélkül, farmerben és pulcsiban is lehet szexi, míg egy tizenéves, vékony lány talpig sminkben, és miniruhában visszataszító, ha nincs stílusa.
Szóval te egy negyvenes duci nő vagy. Nem, egy duci nő smink nélkül, farmerben és pulcsiban nem lehet szexi:))
10/23 anonim válasza:
Nem. 32 éves vékony nő vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!