Féltékenyek vagytok a nálatok szexisebb, csinosabb nőkre? Zavarnak, amikor a férjetekkel/ párotokkal vagytok és elmegy mellettetek egy ilyen nő?
Nem. Elismerem, ha szebb stb., de eszemben sincs féltékenynek lenni egy vadidegen nőre. Ha a férjemmel vagyok, ha nélküle, akkor sem nézegetem és osztályozom a nőket, hogy ez szebb, ez nem szebb...
Éppen ma voltunk bevásárolni, a hűtőpultoknál állt egy látványra csinos, szexis nőci, hosszú szőke haj, szép ruha, sminkelve. Elmentünk mellette, de olyan izzadság szaga volt, hogy rosszul lettem. Úgyhogy a külső, a látvány nem minden. :)
nem:) a férjemet nem érdekli más nö rajtam kívül, szóval nincs okom rá. Elismerem ha egy nö szép, szoktam is mondani neki, de mindig mondja, hogy neki nem tetszik. Meg szép is vagyok (annak tartanak), szülés után is nagyon vékony lettem, nem híztam meg kicsit sem. Ezért sem vagyok irigy:)
22/L
Nem, mert nem tartom őket riválisnak.
Még kamaszkoromban - akkor meg is híztam a hormonok miatt - rettentően önbizalomhiányos voltam, szép nők közelében próbáltam észrevétlen maradni. Egyszer ruhapróbánál anyám kivette a kezemből a hatodik farmert, ami baromi előnytelen volt, mondván "fogadd el, hogy alacsony vagy és ne gazellákra szabott nadrágokat próbálj, hanem olyat, ami a te adottságaidat emeli ki".
Azóta szerencsére rendeződött a külsőm (hülye hormonok :)), lefogytam, de a mai napig visszacseng, hogy nem utánozni kell, hanem a saját eszközkészletből a legjobbat kihozni.
Mióta nem aggódok ilyeneken, sokkal simábban megy minden az életemben. A kérdésre válaszolva pont emiatt nem zavarnak más nők - a férjem engem választott, gondolom oka volt rá :)
De mivel átéltem ezt, meg is tudom érteni a kérdezőt. Hosszú folyamat a belátás, nem szabad pár nap alatt csodát várni.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:11
De! lehet szexi! csak max nem neked. bőven vannak férfiak, akik őket is annak látják. Nem kéne a te és a hozzád hasonló egyen-ffiből kiindulni (vagy egyen-nőből). Nem kéne uniformizálni az embereket.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:2
Szerintem amit írtak, az az ismerkedési fázisra vonatkozik. Ha már kapcsolatban él valaki, akkor természetes, hogy néha borzas, beteg, elesett vagy slampos.
Nekem pl göndör hajam van, el lehet képzelni, hogy reggel hogy nézek ki. Inkább hasonlítok egy áramütött oroszlánra, mint nőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!