Mit csinálnátok a férjetekkel, ha a szemetekre vetné, hogy ő tart el? Mit tennétek vele?
Mondanátok neki, hogy akkor most számoljon?
Benyújtanátok a számlát?
Elvégeztetnétek vele a házimunkát minden nap keményen?
Vagy ha mindezeket megtagadja dacból, és erre durván visszatámad?
Mit reagálnátok?
Röhögnék, mert dolgozom és többet keresek, mint ő.
Amúgy meg olyan esetben, amikor ez elhangzana mint SZEMREHÁNYÁS, és jogos (mondjuk nem arról van szó, hogy 2 hete vesztettem el a munkám és aktív keresés mellett még nem találtam újat), akkor elszégyellném magam és elmennék dolgozni. Mert ahol már szemrehányás, ott valszeg nem közös döntés volt az eltartás... ha a férfi szeretné, akkor valszeg nem vetné a nő szemére. Ha mégis, arra az a válasz, hogy "Ne te tegyél már szemrehányást, ha te akartad ezt".
Miért ha bunkón hangzik el, akkor már is halálra kell ezért ítélni? Jaj már ne legyünk már ennyire finnyásak!. Mi ez? Netán a bunkóságot tiltja a törvény, vagy mi? Na most már aztán kezdem nagyon, de nagyon kezdem unni ezt a feminista erkölcsi prédikációt!!! Komolyan mondom, hogy időnként nevetséges ez a hozzáállás egy nem megfelelő verbális kommunikáció miatt máris halálos ítélet jár!. Na most már én csak azért is bunkó leszek!! Most ítéljetek halálra!!!Max ezt az erkölcs tiltja, de azt van aki betartja, és van aki yxarik rá. Viszont a törvényt mindenkinek be kell tartania. Hát annyi bunkóval, és parasztal fogtok még találkozni, hogy csak na, és csak ez legyen az életben a legnagyobb probléma. Viszont kicsi ez a világ, és úgy is hozhatja az élet, hogy újra fogtok találkozni azzal a személlyel, akit nem szerettek esetleg egy helyiségve is kényszerültök. Oké:! Akkor a férfiak számára is legyen már egy külön bolygó, meg a nők számára is már ennyi erővel. Viszont engem egy nőszemély sem fog leoltani, mert nem az anyám, nem a nevelőm, nem a felettesem tehát velem szemben nem felsőbbrendű lény. Persze mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem vagyok nőgyűlölő, viszont utálom a túl büszke nőket, és azt is ha valamelyik erkölcsi kioktatást tart nekem.
Anyámat viszont minden nőnél jobban tisztelem, és becsülöm elvégre ő hozott engem erre a világra ő adott nekem életet,pelenkázott, ott volt az ágyamnál folyamatosan mikor beteg voltam stb.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Szerintem ez a te kérdésed,és a kedves párod probált kioktatni h talán nem Anyuci szoknyáján kéne ülni 30 évesen?
Kr...vára elegem van abból, hogy mindig én legyek ám a jó kisfiú!! Jaj! Mi lesz most? A néni elver? De mondom: Anyám számomra egy szent! Ő leszidhat engem bármikor, ha rosszat csináltam, vagy neki, vagy valakinek rosszat mondtam, de másnak ezt nem engedem meg!.
Na jó bocsánat a kérdés helyett már csak úgy látszik, hogy itt vitatkozom, kötözködök fűvel fával.
Viszont a véleményemet azt fenn tartom akármilyen stílusú is. E kinyílvánítási jogot fenn tartom. Ennyi viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!