Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a férjetekkel,...

Mit csinálnátok a férjetekkel, ha a szemetekre vetné, hogy ő tart el? Mit tennétek vele?

Figyelt kérdés

Mondanátok neki, hogy akkor most számoljon?

Benyújtanátok a számlát?

Elvégeztetnétek vele a házimunkát minden nap keményen?

Vagy ha mindezeket megtagadja dacból, és erre durván visszatámad?

Mit reagálnátok?

2018. máj. 9. 17:37
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
76%
Én vezetem a hàztartást és elvégzem a ház körüli munkákat ráadásul napi 8 órában dolgozom. Igaz a párom besegít az otthoni munkába. Mindezt két gyerek mellett.
2018. máj. 9. 18:46
 12/53 anonim ***** válasza:
73%
Lehet menni dolgozni. Sosem voltam eltartott. amióta az eszem tudom, és megtehetem dolgozok. Akár 4 órába is lehet menni melozni,aki keres talál
2018. máj. 9. 19:07
 13/53 anonim ***** válasza:
23%
Egy ilyen házzaságnak mi értelme,dacoltok,támadtok.. Boldogok nem vagytok az is fix. Menj el dolgozni,és válj el. Én ezért nem megyek bele ilyen kapcsolatba alapból ahol függő viszony van. Mindinki dolgozzon,mindenből ugyan úgy vegye ki a részét,és külön kassza.
2018. máj. 9. 19:09
 14/53 A kérdező kommentje:

El lehet küldeni a halálba, de nem biztos, hogy használ, ha olyan a természete, hogy kiszámíthatatlan a természete. Na de lényegében ez csak egy kíváncsiság részemről, mert nem éltem ilyen kapcsolatban, na de egy ilyen beszólásért már meghurcolás jár? Ja ne zavarjon, hogy F vagyok netán F ként ez olyan felháborító részemről e kérdés?. Tudtommal nemtől függetlenül szerintem bárki fel tehet témákkal kapcsolatos kérdést. Vagy most engem is megköveznétek, meghurcolnátok mert fel mertem tenni egy ilyen kérdést??? Lehet, ha ilyen kapcsolatban élnék, akkor egy veszekedés hevében az én számból is kicsúszna egy ilyen kijelentés most akkor így engem is elküldhetsz a halálba, de oda szerintem még nem óhajtok menni, ha csak nem vagyok halálos beteg, vagy nem szegezel fegyvert a fejemhez. Viszont azért sem csinálnám meg neki azt a bizonyos feladatot, mert nem érzem azt, hogy ezzel a kijelentéssel olyan halálosan súlyos vétket követtem volna el. Szerencsére nem élek házasságban. Most lehet engem ezekért fújolni, meg stb, de javíts ki, ha tévednék, de tudtommal szólás szabadsága van, és véleménnyílvánitásáé is, és már abból van elegem, hogy már lassan a mai világban egy férjnek már lassan kuss lesz a neve, mert különben...szinte már mindig az asszonyé az első, és az utolsó szó is. Még nem éltem házasságban, de sok oldalon lehet már olvasni erről, arról de ezt most hadd ne részletezzem.

Természetesen nem vagyok nőgyűlölő, még mielőtt bárki is félreértené. Tehát félreértés ne essék, csak azt nem értem, hogy egy mondatból miért kell ekkora botrányt csinálni.

Na ennyi.

Viszont én egy olyan házasságból, párkapcsolatból nem kérek, amiben pl a főztjére sem mondhatok véleményt, mert akkor kxr...va isten, hogy akkor kiborul a bili tehát kuss a nevem, mert a kisasszony megharagszik na ebből én nem kérek.

bocs, ha túl hosszú voltam.

2018. máj. 9. 19:55
 15/53 A kérdező kommentje:
Bocs, ha esetleg idulatos voltam!
2018. máj. 9. 19:58
 16/53 anonim ***** válasza:
69%

Nem nagyon pampognék a fejedben, mert a férjed jogosan mondta azt, amit, ugyanis ez az igazság.

Aztán ha nagyon magyarázol, akkor könnyen kívül találhatod magad egy szem forint nélkül :)

Inkább el kéne menni dolgozni, és nem kiszolgáltatni magad másoknak, nem?

Más az, ha gyereket nevelsz/betegségben szenvedsz, és úgy vagy otthon, meg más az, ha szimpln csak büdös a munka.

2018. máj. 9. 19:59
 17/53 anonim ***** válasza:
75%

* helyedben, stb.

De már írtad, hogy csak érdeklődésképpen tetted fel :)

2018. máj. 9. 20:00
 18/53 anonim ***** válasza:
88%
Most te ki vagy ebben történetben mert nem egyetértelmü,de h agyilag kivagy, az viszont fix mert a fejedben vmi nem oké a komment alapján.. :O
2018. máj. 9. 20:01
 19/53 anonim ***** válasza:
94%
Én feleség vagyok. Miért ne mondhatna a férjem véleményt a főztömről? Nincs abban semmi sértő, hogy ha megmondja, hogy nem sikerült túl jól. Persze nem bunkózva, hanem normálisan. Vagy miért ne rakhatna vissza egy figyelmetlenül elmosott tányért például? Nem értem miért kell a nőket mindig pénzéhes frigid dögnek beállítani.
2018. máj. 9. 20:31
 20/53 anonim ***** válasza:
60%
Lehet nem találtad meg azt a nőt akivel működne.. kicsit el lehetsz keseredve.. én így veszem ki. Amúgy nekem sincs gondom vele ha megmondják,hogy nem lett jó a főztöm. De az tényleg ne legyen bunkó stílus. Egyébként nálunk a párom is szokott főzni. - sőt szerintem vannak tipik kaják amit a férfiak jobban készítenek nagy átlagban. (Pl gulyás, bográcsételek,vad húsok ). Egy kapcsolatban minden fél egyenrangúnak kell,hogy legyen. Szerintem. Egyik feladat sem lehet ékesebb a másiknál.
2018. máj. 9. 21:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!