Mit csinálnátok a férjetekkel, ha a szemetekre vetné, hogy ő tart el? Mit tennétek vele?
Mondanátok neki, hogy akkor most számoljon?
Benyújtanátok a számlát?
Elvégeztetnétek vele a házimunkát minden nap keményen?
Vagy ha mindezeket megtagadja dacból, és erre durván visszatámad?
Mit reagálnátok?
Nálad valami nagyon nagy baj van, az összevissza se füle, se farka fröcsögésedből ezt tudom kihámozni:
- Alaphelyzet: szerelmes vagy anyádba.
- Került melléd valami szerencsétlen nő, aki valami miatt otthon van.
(Nem tudjuk, hogy a seggét mereszti, 2 munkahely közt van, anyaságin, vagy esetleg beteg -de mindegy is, mert a te fajtád ugyan olyan lekezelő az összes helyzetben.)
- Te primitív módon lemondtad a kajáját, majd jött a lavina, aminek során a fejéhez csaptad, hogy te tartod el.
Itt jegyezném meg, nagyon nem mindegy, hogy mi okból van otthon.
- Erre asszony forintosította az àltala otthon végzett munkát (amit egyébként a bíróság is megtesz!!), illetve elfelezte a fizikai tennivalókat, aminek egyikéből sem kérsz természetesen :D.
- A következő veszekedéseken extra ostoba voltál, ami asszony nehezményezett, és visszaadott, erre neked jött a fenti fröcsögés.
Nem értem, egyébként miért nem fogadod meg a saját beteges okoskodásodat: ha nem kell úgy felháborodni a buta modoron, ha tőled jön, akkor neked is akceptálni kellene mástól. Vagy azt nem??
Csak ismételni tudom, nagy baj van nálad.
Nem írtad ide boldogan, hogy asszony x éve otthon mereszti, tehát nem erről van szó. Még az is lehet, hogy annyi az egész, hogy kicsi gyerek van, vagy terhes és táppénzen van, vagy csak kevesebbet keres.
Beteges, amiket és ahogy írsz. A hangsúlyozott összeszedettségből kezdve egyetlen mondat hatására kifordulsz magadból és sírod vissza az anyád. Annak is biztosan oka van, hogy egyáltalán ide keverted. Netán anyuka oltogat a háttérben, asszony megunta és kifogásolni merte, de a szent és sérthetetlen mamát szó nem illetheti?
Miért nem írod le világosan a szitut, hm?
Ha annyira igazad van, akkor miért csak olyan részleteket osztasz meg, amivel nem lehet teljesen belátni a helyzetet?
Közben elolvastam az utolsó agymenésedet, hát, őszintén, szívem minden melegèvel kívánom a feleségednek, hogy meg tudjon tőled szabadulni mielőbb.
Te meg menj haza anyukához, szidjon meg (:DDDD, és ez kérem egy felnőtt férfi lehet, ha már megnősült) téged mindennap és kommandírozza az életed.
Meg is érdemled.
De akkor ne akarj egy házicselédet meg guminőtt otthonra. Senki nem köteles téged elviselni. Max anyuka, de az meg egye meg, amit főzött.
Betegek vagytok.
Hát pedig ha nincs hova külön költözni pénz hiányában akkor kénytelen kerülgetni otthon is. Közös ház? Értékesítés. Ja amúgy nem értem, miért kell a koromat firtatni? És ha annyi vagyok? Igen ilyen is van, hogy x évesen a sz házban élek mert anyagiak végett egyébként igen dolgozom, de mi munkatársak nem gúnyolódunk azon, hogy ki anyucival, kivel aki hogyan él él. Viszont ez az("elvárom,hogy...") ez számomra úgy hangzik, hogy nem is tudom...Igen valóban így élek, ahogy élek, viszont dolgozom egy védett monkahelyen az egészségi állapotom miatt én is négy órában dolgozom de valószínűleg teljesen nem leszek alkalmas az önálló lakhatásra vagy életvitelre csak bizonyos segítséggel. Max akkor tehető ki, ha fizikailag bántalmaz.
Na jó inkább lelélpem innen mert...Na jó itt már zörög az ég úgyhogy annál is inkább leléptem, még mielőtt belém csap ezért a kérdésért a villám.
Neked feleséged van, komolyan?????
(Most nem tudom, mit mondjak, mert......szóval szerintem mindenki látja, mi van. Beteg emberbe belerúgni...bár, ő azért asszonyba belerúghat. Ha igaz, hogy van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!