Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
már egy honapja elterveztük a férjemmel,hogy május 1-én és 2,-án elutazunk csak mi ketten.elsején van a szülinapom is,és ez olyan szerelmes 2 nap lett volna.erre tegnap kijelentette,hogy beszélt a volt feleségével,és elkérte a közös gyereküket is,ugyhogy ö is jönni fog velünk.erre én kiakadtam,hogy nem ez volt a terv,de ö közölte hogy ritkán látja a gyereket,és ez egy jo alkalom.mellesleg kéthetente nálunk van.igazábol igy már menni sincs kedvem,ugy vagyok vagyok vele,mennyenek ök,és töltsék együtt az idöt.szerintetek jogosan duzzogok,vagy felfujom a dolgot?
2018. ápr. 28. 16:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
én simán közölném, hogy akkor menjen kettesben a gyerekkel, nem akarsz kettejük közé állni, majd te elmész szórakozni a barátnőiddel a szülinapodon és ki tudja mi lesz még aznap :P :D
2018. ápr. 29. 15:23
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagytok ti együtt,de komolyan?
2018. ápr. 29. 16:00
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos és nem azért, mert törődik a gyerekével, hanem azert mert nagyon úgy tűnik, hogy veled nem törődik.
2018. ápr. 30. 00:07
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, igaza van annak, aki azt írta, hogy ezzel a kapcsolattal komoly gond van. 3 éve nem voltatok seho ketten és amikor végre most megbeszélitek, hogy a születésnapodon kettesben elmentek valahová, a párod a megkérdezésed nélkül, "megfúrja" a dolgot. Mert végülis, ezt tette.
2018. ápr. 30. 00:13
 35/36 anonim ***** válasza:
83%
Hát előző,nagyon boldog kapcsolatban élhet a kérdező. Anyám borogass,ezeknek mi értelme? Feltétlen essél is teherbe tőle,bár ahogy az utolso kommentből kiérzem nem is nagyon vagytok együtt 3 éve,ez nem párkapcsolat,max lakotársak vagytok,ezért furja a párod a kettest,mert nem a lakotársával lenne kettesben. Lehet van neki más..
2018. ápr. 30. 00:19
 36/36 anonim ***** válasza:
15%
Jogosnak jogos, megértem, hogy rosszul esik. Persze, lehet egy apukának is társa, de olyan nőt válasszon aki elfogadja a gyerekével együtt. Én abban a percben álltam fel randikon amikor kiderült, hogy gyereke van, nálam ez nem fér bele.
2018. ápr. 30. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!