Jogos a felháborodásom?
"3 éve,miota együtt vagyunk,ez lett volna az elsö ilyen kimozdulásunk kettesben."
És férjed gondoskodott róla, hogy most se legyen ilyen...
Kérdező! Ez a szituáció önmagáért beszél! Ez a férfi bármit is akar tőled, de intim, kettesben töltött napokat nem. Hogy teneked így elfogadható-e ez a párkapcsolat, azt neked kell mérlegelned.
Úgy tűnik, mintha a párod nem akarna veled kettesben lenni. Ezért hívta el a gyereket is. Szerintem.
Mindenképp beszélj vele, nem kizárt, hogy valami más van a háttérben.
Én az apum 2. házasságából származó gyerek vagyok (már felnőtt). Apu imádja a nővéremet (is) aki az első feleségétől született. Nagyon hiányzott mindig neki, amikor nem volt velünk. Mindig is nagyon élvezte a társaságunkat és soha egyetlen alkalmat nem hagyott volna ki, hogy velünk legyen. Anyum meg soha nem akadt volna ki azon, ha a nővérem ment volna velük bárhová. Őszintén, nem emlékszem olyan esetre, hogy a szüleink nélkülünk mentek volna nyaralni/pihenni stb.
Egy nagyon jó barátom is elvált apuka, imádja a gyerekeit, ők a legfontosabbak számára. Az új feleségével nagyon jól megvannak, de bármit felülír, ha a gyerekről van szó. Főleg, hogy a nagyobbik lánya már 16 éves és ritkábban jön. Ő úgy gondolja, hogy minden percet ki kell használnia, amit a gyerekeivel tölthet. Mert hamar felnőnek.
Nem tudom, hogy milyen a férjeddel a kapcsolatod, de szerintem egyáltalán nem biztos, hogy problémája lenne veled és nem akar kettesben lenni.
Valószínűbb, hogy egyszerűen hiányzik neki a gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!