Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
már egy honapja elterveztük a férjemmel,hogy május 1-én és 2,-án elutazunk csak mi ketten.elsején van a szülinapom is,és ez olyan szerelmes 2 nap lett volna.erre tegnap kijelentette,hogy beszélt a volt feleségével,és elkérte a közös gyereküket is,ugyhogy ö is jönni fog velünk.erre én kiakadtam,hogy nem ez volt a terv,de ö közölte hogy ritkán látja a gyereket,és ez egy jo alkalom.mellesleg kéthetente nálunk van.igazábol igy már menni sincs kedvem,ugy vagyok vagyok vele,mennyenek ök,és töltsék együtt az idöt.szerintetek jogosan duzzogok,vagy felfujom a dolgot?
2018. ápr. 28. 16:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
30%
Én is ilyen gyerekként nőttem fel és szerintem a férjed elött ne nagyon piszkáld a témát mert elöbb utóbb kiderül és az a gyerekenek fog a legeslegszarabbul esni. A te részedről is igazad van miért pont most. De a férjednek is igaza van. Jobb lenne ha egy dühös ex rátok verné az ajtót mikor viszi már el a gyereket? Sztm inkább próbáljátok boldogan hármasba tölteni a szülinapod ha már így alakult.
2018. ápr. 28. 17:50
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan, mert kettesben terveztétek és ő a megkérdezésed nélkül leszervezte, hogy a gyerek is megy. Teljesen érthető, hogy ez neked nem tetszik
2018. ápr. 28. 17:51
 23/36 anonim ***** válasza:
91%
Igazad van. Az a gyerek neked egy idegen, akkor is, ha a pàrodè. Vagy kialakul vele egy jó kapcsolat, vagy nem, vagy megszereted vagy nem. Nem lehet valakit megszeretni mert valakinek a valakije. Nem mellesleg màsok sajàt nagyobb közös gyereket is elvisznek nèha 2 napra a nagyihoz, ès elmennek kettesben valahova. A pàrodnak meg kellett volna kèrdezni, akarod-e hogy veletek menjen. Nem vehet Tèged semmibe. Adju ultimàtumot, hogy gondolkodjon el. Ez a te szülinapod, a ti utazasotok, nem kell oda koloncnak egy neked idegen gyerek. Akkor mikor hazajöttetek, vigye el a gyereket egyedül ha akarja. Nem fair hogy ràd erőlteti ès nem kèrdezi meg a vèlemènyed. Beszèlj vele sürgősen, mert ez îgy nincs rendben.
2018. ápr. 28. 19:56
 24/36 anonim ***** válasza:
94%
Valószínű, ha most rá tudnád venni arra hogy gyerek nélkül menjetek el, a párod nem érezné jól magát veled. Mert sajnos ennek valami oka van hogy egy ilyen fontos eseményt felrúgjon. Jogos a kiborulásod. Én konkrétan megalázónak tartanám. De ezek után tuti "elfelejteném" az Ő szülinapját.
2018. ápr. 28. 22:39
 25/36 anonim ***** válasza:
95%

"3 éve,miota együtt vagyunk,ez lett volna az elsö ilyen kimozdulásunk kettesben."

És férjed gondoskodott róla, hogy most se legyen ilyen...

Kérdező! Ez a szituáció önmagáért beszél! Ez a férfi bármit is akar tőled, de intim, kettesben töltött napokat nem. Hogy teneked így elfogadható-e ez a párkapcsolat, azt neked kell mérlegelned.

2018. ápr. 28. 22:52
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, mintha a párod nem akarna veled kettesben lenni. Ezért hívta el a gyereket is. Szerintem.

Mindenképp beszélj vele, nem kizárt, hogy valami más van a háttérben.

2018. ápr. 29. 08:23
 27/36 anonim ***** válasza:
93%
ez beteges hogy 3 év!alatt semmi intim együttlét nem volt. Én a helyedben válaszút elé állítanám a férjem. Vagy kiengesztel téged egy új úttal ahol kettesben vagytok, vagy kalap kabát. Ha szeret akkor megteszi,de ha húzza a dolgot, akkor itt valami sántít. Normális párkapcsolatban ugyanis vágyik az ember egy kis intim együttlétre és nem hozza magával az alig látott gyerekét koloncnak.
2018. ápr. 29. 14:01
 28/36 anonim ***** válasza:
78%

Én az apum 2. házasságából származó gyerek vagyok (már felnőtt). Apu imádja a nővéremet (is) aki az első feleségétől született. Nagyon hiányzott mindig neki, amikor nem volt velünk. Mindig is nagyon élvezte a társaságunkat és soha egyetlen alkalmat nem hagyott volna ki, hogy velünk legyen. Anyum meg soha nem akadt volna ki azon, ha a nővérem ment volna velük bárhová. Őszintén, nem emlékszem olyan esetre, hogy a szüleink nélkülünk mentek volna nyaralni/pihenni stb.

Egy nagyon jó barátom is elvált apuka, imádja a gyerekeit, ők a legfontosabbak számára. Az új feleségével nagyon jól megvannak, de bármit felülír, ha a gyerekről van szó. Főleg, hogy a nagyobbik lánya már 16 éves és ritkábban jön. Ő úgy gondolja, hogy minden percet ki kell használnia, amit a gyerekeivel tölthet. Mert hamar felnőnek.

Nem tudom, hogy milyen a férjeddel a kapcsolatod, de szerintem egyáltalán nem biztos, hogy problémája lenne veled és nem akar kettesben lenni.

Valószínűbb, hogy egyszerűen hiányzik neki a gyereke.

2018. ápr. 29. 14:09
 29/36 A kérdező kommentje:
sokat dolgozunk,hétközbe alig találkozunk.ez egy nagyon jo alkalom lett volna egy kis romantikára,ahol csak mi vagyunk,és senki más.de ugy látszik,ezt nem érdemelhetem ki,hamár gyereke is van neki.
2018. ápr. 29. 15:03
 30/36 anonim ***** válasza:
94%
28-as te gyerek vagy ebben, mert apuci így meg úgy,de(és ez nagy de) ha a párod megígér már előre 1 hónappal, hogy kettesben lesztek akkor pofátlanság az uccsó percben UTÓLAG közölni, hogy ja a gyerek is jön. Szép hogy együtt akar lenni a gyerekkel, de ahogy véghez viszed azt amit a gyereknek megígérsz úgy azt is véghez kell vinned amit a feleségnek. Itt a pofátlanság az hogy nem tartotta a szavát.
2018. ápr. 29. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!