Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
már egy honapja elterveztük a férjemmel,hogy május 1-én és 2,-án elutazunk csak mi ketten.elsején van a szülinapom is,és ez olyan szerelmes 2 nap lett volna.erre tegnap kijelentette,hogy beszélt a volt feleségével,és elkérte a közös gyereküket is,ugyhogy ö is jönni fog velünk.erre én kiakadtam,hogy nem ez volt a terv,de ö közölte hogy ritkán látja a gyereket,és ez egy jo alkalom.mellesleg kéthetente nálunk van.igazábol igy már menni sincs kedvem,ugy vagyok vagyok vele,mennyenek ök,és töltsék együtt az idöt.szerintetek jogosan duzzogok,vagy felfujom a dolgot?
2018. ápr. 28. 16:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem akarsz így járni gyerektelen pasival kell összejönni.
2018. ápr. 28. 16:54
 2/36 anonim ***** válasza:
98%

Mondjuk tényleg ritkán látja a gyerekét, de ez ellen tennie kéne, például foglalkozni vele gyakrabban, nem pedig a közös romantikus utazásotokra váratlanul meghívni. Eleve normális ember kommunikál a feleségével és először vele beszél meg mindent, nem az exfeleséggel.

Kicsit szorgalmazd, hogy a hétköznapokban is jobban törődjön a gyerekével.

2018. ápr. 28. 17:03
 3/36 anonim ***** válasza:
93%
közöld vele, hogy akkor menjen kettesben a gyerekkel, mert illett volna neki legalább előre szólni erről és megkérdezni. Már egy pár vagytok így a döntések is közösek kéne hogy legyenek, mindegy hogy miről van éppen szó.
2018. ápr. 28. 17:04
 4/36 anonim ***** válasza:
96%

Előbb beszélt az ex-el, mint veled? Másban is sz.rik a véleményedre?

Biztosan nem mennék ezek után és elgondolkodnék a kapcsolat jövőjén.

2018. ápr. 28. 17:06
 5/36 anonim ***** válasza:
39%
Máskor ne gyere össze egy gyerekes pasival.
 6/36 anonim ***** válasza:
28%

Szia, bár megértem a felháborodásod, szerintem eléggé felfújod. Minden szülőnek a gyereke az első és nem a párja. Szerintem ez már így is igazságtalan a gyerekkel és a férjeddel szemben, hogy csak kéthetente láthatják egymást. Őszintén hány szülő bírja ezt ki?

Én azt ajánlanám, hogy a férjed utazzon el a gyerekével kettesben és, ha majd hazajott, akkor a következő hétvégén elmentek pl piknikezni. A gyereknek még számít, hogy milyen helyen van hiszen gyerek, de te már tudod értékelni az együtt töltött időt is, még ha az nem is egy luxushotelban van.

7/36 anonim ***** válasza:
29%
Értem a "duzzogásodat", de egy szülőnek mindig a gyereke lesz a legfontosabb. Ha hiányzik neki és szeretne több időt tölteni vele, akkor támogasd. Ne akard, hogy választania kelljen kettőtök között, mert annak nem lenne jó vége.
 8/36 A kérdező kommentje:
nekem semmi kifogásom a gyerek ellen.egyszerüen csak felháborit,hogy mért kell igy elcseszni a szülinapomat,amit már egy honapja tervezünk.3 éve,miota együtt vagyunk,ez lett volna az elsö ilyen kimozdulásunk kettesben.
2018. ápr. 28. 17:10
 9/36 A kérdező kommentje:
eddig bárhova mentünk,mindig vittük a gyereket.kirándulni,nyaralni.olyan nagy elvárás lett volna tölem,hogy csak mi legyünk most kivételesen.?
2018. ápr. 28. 17:12
 10/36 anonim ***** válasza:
14%
ez ilyen, máskor gondolkodj mielőtt gyermekes apukával jössz össze
2018. ápr. 28. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!