Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a felháborodásom?

Jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
már egy honapja elterveztük a férjemmel,hogy május 1-én és 2,-án elutazunk csak mi ketten.elsején van a szülinapom is,és ez olyan szerelmes 2 nap lett volna.erre tegnap kijelentette,hogy beszélt a volt feleségével,és elkérte a közös gyereküket is,ugyhogy ö is jönni fog velünk.erre én kiakadtam,hogy nem ez volt a terv,de ö közölte hogy ritkán látja a gyereket,és ez egy jo alkalom.mellesleg kéthetente nálunk van.igazábol igy már menni sincs kedvem,ugy vagyok vagyok vele,mennyenek ök,és töltsék együtt az idöt.szerintetek jogosan duzzogok,vagy felfujom a dolgot?
2018. ápr. 28. 16:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
72%
Biztos h kettesben akar lenni veled ha évek ota sehová se mentetek kettesben? Gyerekes társ macerás sajnos.
2018. ápr. 28. 17:16
 12/36 anonim ***** válasza:
89%

Akik szerint nem kellett volna gyerekes apukával kezdenie, azok szerint akkor egy gyerekes apuka maradjon örökre egyedül, mert valahol van egy gyereke és soha ne legyen normális párkapcsolata, míg az exnejének lehet?

A lényeg itt azon van, hogy nem kommunikálta le a felesége felé, pedig tudta, hogy ez nem egy átlag hétvége, hanem szülinapos, összebújós?

Szerintem apuka csak szeretné elkerülni a romantikus hétvégét, és azért szervezte be a gyereket erre a két napra a kérdező megkérdezése nélkül. Amúgy, ha olyan lelkiismeretes apuka akar lenni, akkor ne hirtelen most akarjon lenni, hanem már eddig is annak kellett volna lennie. Mivel az ex elengedte a gyereket, pedig nincs láthatás, ezért valszeg máskor is elengedné, csak akkor nincs szerelmetes hétvége.

Kérdező, szerintem valamiért kerülni akarja, a gyerek meg ürügy. Talán nem akarja, hogy egy másik is összejöjjön a hétvégén? Vagy csak szimplán máskor is sz'rik a véleményedre és magánakciózik?

2018. ápr. 28. 17:20
 13/36 anonim ***** válasza:
92%

Attól, hogy gyerekes apuka, az eszét még használhatná, mármint az apuka.

Ezt a legkönnyebb odavágni, hogy máskor ne jöjjön össze gyerekes hapival.

Az én férjem kétgyerekes (özvegy, mielőtt kikiáltana valaki családot feldúló ribinek), és mégis megvannak a saját nyaralásaink kettesben minden évben.

Ez csak annak a függvénye, hogy mennyire tartja tiszteletben az élete párját.

2018. ápr. 28. 17:20
 14/36 anonim ***** válasza:
43%
Nem a gyerek hibája ha rossz egy kapcsolat.
2018. ápr. 28. 17:23
 15/36 anonim ***** válasza:
15%

Ez azért gáz, mert a TE szülinapod.

Amúgy meg, sajnos ez van, ha gyerekes pasival jössz össze. Remélhetőle a gyereke fonto marad neki :)

2018. ápr. 28. 17:24
 16/36 anonim ***** válasza:
65%
14-es, írta valahol a kérdező, hogy rossz a kapcsolat?
2018. ápr. 28. 17:25
 17/36 anonim ***** válasza:
92%

" Remélhetőle a gyereke fonto marad neki :)"

Az, hogy a gyereke fontos marad neki, nem zárja ki azt, hogy szereti és tiszteli az élete párját, és igénye van egy kettesben eltöltött hétvégére.

Akiknek csak közös kölykeik vannak, azok is elmennek kettecskén is, vagy tévedek?

Ne legyetek már ilyen álszentek.

2018. ápr. 28. 17:28
 18/36 anonim ***** válasza:
90%
Kérhette volna most hétvégére is a gyereket, akár megtoldva a 30-ával.
2018. ápr. 28. 17:34
 19/36 anonim ***** válasza:
26%

Meghallgatnám az ő verzióját is. Lehet neki is az volt az első reakció hogy rendben, akkor elmegy veled és utána máshova a gyerekkel. Én ezt tettem volna. De lehet hogy úgy jöttek össze a dolgok hogy sokáig nem láthatja ha nem viszi most el. Ilyen esetben viszont én is vinném.

Téged is teljesen meg lehet érteni. Előbb kommenteltem egy másik kérdés alá hogy én nem nevelgetném más gyerekét, főleg meg most elvárják hogy a nyaralásod helyett ezt csináld... Nehéz lehet. De próbáld megbeszélni. Lehet hogy kellemetlen, de ha hallgat a problémáról mindenki akkor idővel csak rosszabb lesz. Most már a gyereket úgyse lehet lemondani, de lehet ha párod tudja neked milyen rosszul esik akkor legközelebb jobban odafigyel.

Ha ez válóindok akkor az egy elég gyenge kapcsolat...

2018. ápr. 28. 17:34
 20/36 anonim ***** válasza:
90%
Ha egy kapcsolatba évek ota nem voltak kettesben,és még a szülinapkor se akar a párunk velünk lenni, inkább a gyerekkel takarózik,akkor az egy rossz kapcsolat..
2018. ápr. 28. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!