Ciki hogy 31 évesen még nincs párom?
engem nem zavarna,de ha elmegyek közéjük akkor igen is rosszul is érzem magam,mert istenítik a hugomat,a gyerekeket,körülöttük forog minden-----úgy tesznek mintha én nem lennék ott......mindíg azt hallgatom:na hát milyen szép a hugod,milyen két szép gyereke van....eddig semmi bajom nem volt,de mióta ezt érezteti velem a család lelkileg labilis lettem....nyugtatóztam sokáig,kiestem a suliból,stb..........
Már nincs kedvem elmenni sem hozzájuk,mert a férje kioktatott,hogy nem vagyok már fiatal...kezdjek el járni valakivel,,,,,,mert nekik 25 évesen 2 gyerek van
nincs kedvem elmenni hozzájuk,pedig családi összejövetel lesz
Mit tegyek?
Én személyes ismeretségből sokkal több olyan esetet látok ahol a csajnak szívás a dolog.
játékgépfüggő pasi, alkoholista pasi, mindenféle bántalmazó pasi. Csajt is ismerek ilyet de jóval jóval kevesebbet.
Nem ciki mert így legalább megkíméled magad egy rossz kapcsolat gyötrelmeitől.
Viszont mutass fel vmit helyette,amiben sikeres vagy, pl munka, h ne b@szogassanak.
Ó, honnan tudod, miért piszkálnak? Lehet, hogy egyszerűen az irigység beszél belőlük.
Mert csak felszínt látják: egyedül élsz, magad ura vagy, nincs rajtad felelősség,akkor és azt teszel, amit akarsz, nem korlátoz be a kisgyerekkel törődés és még sorolhatnám.
Te meg ebből szintén csak a felszínt érzékeled: piszkálnak, beszólnak, nem értékelnek...
Ha elégedett, boldog életet szeretnél, akkor ne akarj minduntalan mások véleményének megfelelni. Úgyse lehet. És ne is keseregj ezen, mert csak a kedvedet rontod feleslegesen, értelmetlenül. Simán kerüld el azokat, akik ellenségesek, lekezelőek veled. De! Előbb gondold át, tényleg azok-e veled:) Mert lehet, hogy csak te érzed így!
A férfinek előnyös, a nőknek hátrányos!
Ez nem új kutatás, ez tény!
Mit kap egy férfi ha házas?
(szép otthont, rendezett körülményt, amit a nő teremt meg/tiszta ruha, férfi nevelése, meleg vacsi, orvoshoz nyaggatás...stb.)
Mit kap egy nő?
(egy házat, ami nem az övé sokszor, amin csak egy csomó munka van minden nap, szüli a gyerekeket, amivel neki kell foglalkozni, mindig másokkal kell foglalkoznia, magára nincs ideje, mert ez a női modell.
Ez nő legyen kompromisszumkész, alkalmazkodó, szorgos...persze magát hanyagolja, legyen mindenki csicskája. Ja és még 8 óra munkahelyen....
Egyedülálló nő mit kap:
-nyugalmat (egyedül vagy gyerekkel)
-jobban tud a karrierjével foglalkozni
-nem kell másokkal foglalkoznia, elég ha magára ügyel.
az csinál amit akar, nem dumál be egy idióta férj.
Egyedülálló férfi mit kap:
-nyugalom de unalom
-kocsma
-nőzés és AIDS, szifilis, érzelmi elsivárodás
-elzüllés, depresszió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!