Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki hogy 31 évesen még nincs...

Ciki hogy 31 évesen még nincs párom?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok,nincs pasim---az unokahúgom aki jó barátnőm volt--3 év alatt szült két gyereket és azóta nincs ideje találkozni velem,csak akkor ha én megyek ki hozájuk nagyon messzire---őnem jön soha még amikor 1 volt akkor sem,pedig neki van kocsija...ráadásul a családba sincs kedvem elmenni,mert mindenki őt isteníti,hogy ő milyen szép nő két gyerek után is,nekem meg nem mondanak semmi...max a szemembe vágják,hogy mikor lesz lagzid?Mit csináljak?Ez elszomorít
2010. jún. 10. 17:59
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

engem nem zavarna,de ha elmegyek közéjük akkor igen is rosszul is érzem magam,mert istenítik a hugomat,a gyerekeket,körülöttük forog minden-----úgy tesznek mintha én nem lennék ott......mindíg azt hallgatom:na hát milyen szép a hugod,milyen két szép gyereke van....eddig semmi bajom nem volt,de mióta ezt érezteti velem a család lelkileg labilis lettem....nyugtatóztam sokáig,kiestem a suliból,stb..........

Már nincs kedvem elmenni sem hozzájuk,mert a férje kioktatott,hogy nem vagyok már fiatal...kezdjek el járni valakivel,,,,,,mert nekik 25 évesen 2 gyerek van

nincs kedvem elmenni hozzájuk,pedig családi összejövetel lesz

Mit tegyek?

2010. jún. 10. 18:22
 12/28 anonim ***** válasza:
Ez új. Mármint, hogy a nőknek hátrány a házasság, rövidebb élet stb. (Facér pasikkal kapcsolatban hallottam ugyanezt.) Honnan vetted válaszoló??? Csak nem az angol tudósok fedezték fel:)?
2010. jún. 10. 18:24
 13/28 anonim ***** válasza:
Ha az nyugtat, a húgod személyisége se érdekli őket.
2010. jún. 10. 18:26
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom a nők is tovább élnek ha házasok, mintha nem, de nem annyival tovább mint amennyivel a házas pasik az agglegényeknél.
2010. jún. 10. 18:27
 15/28 anonim ***** válasza:

Én személyes ismeretségből sokkal több olyan esetet látok ahol a csajnak szívás a dolog.

játékgépfüggő pasi, alkoholista pasi, mindenféle bántalmazó pasi. Csajt is ismerek ilyet de jóval jóval kevesebbet.

2010. jún. 10. 18:29
 16/28 anonim ***** válasza:

Nem ciki mert így legalább megkíméled magad egy rossz kapcsolat gyötrelmeitől.

Viszont mutass fel vmit helyette,amiben sikeres vagy, pl munka, h ne b@szogassanak.

2010. jún. 10. 18:52
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Ó, honnan tudod, miért piszkálnak? Lehet, hogy egyszerűen az irigység beszél belőlük.

Mert csak felszínt látják: egyedül élsz, magad ura vagy, nincs rajtad felelősség,akkor és azt teszel, amit akarsz, nem korlátoz be a kisgyerekkel törődés és még sorolhatnám.

Te meg ebből szintén csak a felszínt érzékeled: piszkálnak, beszólnak, nem értékelnek...

Ha elégedett, boldog életet szeretnél, akkor ne akarj minduntalan mások véleményének megfelelni. Úgyse lehet. És ne is keseregj ezen, mert csak a kedvedet rontod feleslegesen, értelmetlenül. Simán kerüld el azokat, akik ellenségesek, lekezelőek veled. De! Előbb gondold át, tényleg azok-e veled:) Mert lehet, hogy csak te érzed így!

2010. jún. 10. 18:54
 18/28 A kérdező kommentje:
utolsó:köszönöm szépen:Pnagyon jól esett--lelket öntöttél belém
2010. jún. 10. 19:06
 19/28 anonim ***** válasza:
61%

A férfinek előnyös, a nőknek hátrányos!

Ez nem új kutatás, ez tény!

Mit kap egy férfi ha házas?

(szép otthont, rendezett körülményt, amit a nő teremt meg/tiszta ruha, férfi nevelése, meleg vacsi, orvoshoz nyaggatás...stb.)

Mit kap egy nő?

(egy házat, ami nem az övé sokszor, amin csak egy csomó munka van minden nap, szüli a gyerekeket, amivel neki kell foglalkozni, mindig másokkal kell foglalkoznia, magára nincs ideje, mert ez a női modell.

Ez nő legyen kompromisszumkész, alkalmazkodó, szorgos...persze magát hanyagolja, legyen mindenki csicskája. Ja és még 8 óra munkahelyen....

Egyedülálló nő mit kap:

-nyugalmat (egyedül vagy gyerekkel)

-jobban tud a karrierjével foglalkozni

-nem kell másokkal foglalkoznia, elég ha magára ügyel.

az csinál amit akar, nem dumál be egy idióta férj.

Egyedülálló férfi mit kap:

-nyugalom de unalom

-kocsma

-nőzés és AIDS, szifilis, érzelmi elsivárodás

-elzüllés, depresszió

2010. jún. 10. 19:06
 20/28 anonim ***** válasza:
legtöbbször nem kap házat se a nő a pasitól, vagy közösen fizetnek, vagy örökölnek vagy ilyesmi.ritka amikor a pasi adja a lakhatást egy az egyben, 2 ismerösömnél meg pont a nőknél laknak a pasik.
2010. jún. 10. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!