Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki hogy 31 évesen még nincs...

Ciki hogy 31 évesen még nincs párom?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok,nincs pasim---az unokahúgom aki jó barátnőm volt--3 év alatt szült két gyereket és azóta nincs ideje találkozni velem,csak akkor ha én megyek ki hozájuk nagyon messzire---őnem jön soha még amikor 1 volt akkor sem,pedig neki van kocsija...ráadásul a családba sincs kedvem elmenni,mert mindenki őt isteníti,hogy ő milyen szép nő két gyerek után is,nekem meg nem mondanak semmi...max a szemembe vágják,hogy mikor lesz lagzid?Mit csináljak?Ez elszomorít
2010. jún. 10. 17:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Eszedbe ne jusson ezen keseregni. Nekem most beugrott a Bazi nagy görög lagzi. Na ott is a csaj nővérének (asszem) már családja volt, és mindenki leírta a főhősnőt. Aztán egyszercsak beütött a ménkő....Ennyi. Van időd, ne siettess semmit. Csakis olyannal érdemes családod alapítani, akivel ezt érzed. Nyomásra, kényszerre ne.

2010. jún. 10. 18:05
 2/28 anonim ***** válasza:
92%

Az az elszomorító, hogy csak akkor vesznek egy nőt emberszámba, ha van pasija...

Ha neked így jó, akkor kinek mi köze hozzá? Ha meg nem jó, akkor járj társaságba, ismerkedj.

Én 32 évesen mentem férjhez, és 33 évesen szültem. Szóval tőlem még nem vagy lemaradva. :-)

Sok sikert!

2010. jún. 10. 18:06
 3/28 anonim ***** válasza:
80%
Az a kérdés, hogy az szomorít el, ahogy a környezeted reagál erre, vagy pedig az, hogy nincs párod? Mert ha jól érzed magad, megtalálod az életben az örömöket, és nem érzed úgy, hogy bármiről is lekésnél, akkor ne foglalkozz a "jóakarókkal" , ilyenek minden családban vannak, a lényeg, hogy te jól érezd magad!
 4/28 anonim ***** válasza:
66%
Nem ciki, sok olyan embert ismerek aki 30 felett találta meg az igazit vagy még mindig egyedül van.Az a lényeg h. te jól érezd magad.Pl keresztanyámnak igaz h. van gyereke,de 3 év házasság alatt elvált és azóta sincs senkije(lehet hébe-hóba volt alkalmi partnere,de összességében egyedül él)
 5/28 anonim ***** válasza:
67%
Ne csinálj semmit, mert ez nem ciki!!! Én hanyagolnám egy ideig az ilyen ismerőseidet. Majd lesz párod ha eljön az ideje, ezt nem lehet sürgetni, sőt ha nem lesz egyáltalán az se baj!!! Persze ha szeretnél akkor biztos találsz majd valakit.
2010. jún. 10. 18:07
 6/28 anonim ***** válasza:
84%

Nem ciki.

Hülyékkel meg ne foglalkozz.

2010. jún. 10. 18:07
 7/28 anonim ***** válasza:
81%

Ne keseredj el, hiszen még nagyon fiatal vagy és ha jól nyítva tartod a szemed, meglátod (megérzed) az IGAZIT.

Örülj az életnek, csak magadra figyelj, még lehetnek Neked is gyermekeid. Hidd el, hogy még nem késtél le semmiről.

2010. jún. 10. 18:14
 8/28 anonim ***** válasza:
54%

Elég ciki, hogy ez neked ciki!

Elég ciki az is, hogy régebben egy 20-as, 30-as nőnek ciki volt egyedülállónak lenni, de akkor érdekből házasodtak, nem szerelemből, és egy nőt el kellett tartani, nem akart aszülei nyakán élni és a szülei is szégyellték...

Na de XXI-szd.-ban élünk ahol:

-egyedülállónak lenni nem ciki

-karriert lehet építeni

-lehetsz egyedül is

-lehetsz leszbikus is

-ha nem akarsz nem lesz gyereked

És a kutyának sincs köze hozzá.

Ha te rosszul érzed magadat emiatt, akkor az baj, de ne menj bele semmilyen kompromisszumba, amit nem akarsz.

Várd ki az igazit, majd eljön. Ha 40 éves leszel, akkor annyi..de legalább boldog!

Különben is a nőknek hátrány a házasság. Rövidebb életkor, több stressz és boldogtalanság vár rájuk.

Kivétel a házas nők 10%-a. Ők mázlisták, mert jó pasit választottak!

2010. jún. 10. 18:14
 9/28 anonim ***** válasza:
27%
Ja, a házasság a nőknek sokkal nagyobb szívás mint a pasiknak, így esélyes, hogy még jobban jársz akkor is, ha egyedül maradsz.
2010. jún. 10. 18:20
 10/28 anonim ***** válasza:
35%
Akik leszavazzák azokat akik szerint ez nem ciki, és most nem is irnak, na ők cikik.
2010. jún. 10. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!