Ciki hogy 31 évesen még nincs párom?
Szia!
Eszedbe ne jusson ezen keseregni. Nekem most beugrott a Bazi nagy görög lagzi. Na ott is a csaj nővérének (asszem) már családja volt, és mindenki leírta a főhősnőt. Aztán egyszercsak beütött a ménkő....Ennyi. Van időd, ne siettess semmit. Csakis olyannal érdemes családod alapítani, akivel ezt érzed. Nyomásra, kényszerre ne.
Az az elszomorító, hogy csak akkor vesznek egy nőt emberszámba, ha van pasija...
Ha neked így jó, akkor kinek mi köze hozzá? Ha meg nem jó, akkor járj társaságba, ismerkedj.
Én 32 évesen mentem férjhez, és 33 évesen szültem. Szóval tőlem még nem vagy lemaradva. :-)
Sok sikert!
Nem ciki.
Hülyékkel meg ne foglalkozz.
Ne keseredj el, hiszen még nagyon fiatal vagy és ha jól nyítva tartod a szemed, meglátod (megérzed) az IGAZIT.
Örülj az életnek, csak magadra figyelj, még lehetnek Neked is gyermekeid. Hidd el, hogy még nem késtél le semmiről.
Elég ciki, hogy ez neked ciki!
Elég ciki az is, hogy régebben egy 20-as, 30-as nőnek ciki volt egyedülállónak lenni, de akkor érdekből házasodtak, nem szerelemből, és egy nőt el kellett tartani, nem akart aszülei nyakán élni és a szülei is szégyellték...
Na de XXI-szd.-ban élünk ahol:
-egyedülállónak lenni nem ciki
-karriert lehet építeni
-lehetsz egyedül is
-lehetsz leszbikus is
-ha nem akarsz nem lesz gyereked
És a kutyának sincs köze hozzá.
Ha te rosszul érzed magadat emiatt, akkor az baj, de ne menj bele semmilyen kompromisszumba, amit nem akarsz.
Várd ki az igazit, majd eljön. Ha 40 éves leszel, akkor annyi..de legalább boldog!
Különben is a nőknek hátrány a házasság. Rövidebb életkor, több stressz és boldogtalanság vár rájuk.
Kivétel a házas nők 10%-a. Ők mázlisták, mert jó pasit választottak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!