22 évesen kaptam lehetőséget Ausztriába hogy kimehessek dolgozni. (versenyt nyertem a szakmával). De! Van egy párom gazdasága van stb. És kerek perec kijelentette hogy nem megy ki velem. Most mit csináljak?
Èn a helyedben mennék...Ilyen nep minden nap adatik...
Mink mentünk is csak nem Ausztriába...Ha a kapcsolat erös kibírja,vagy szépen csendben elmúlik,és mindkettötöknek lesz új kapcsolata.
Nem akarja feladni az életét érted, neked sem szabad feladnod a sajátodat érte. Egy kapcsolat nem áldozatokról és lehetőségek elszalasztásáról szól, hanem egymás támogatásáról. Ha szeretitek egymást, akkor később úgyis megtaláljátok az utat, hogy együtt legyetek, ha pedig nem elég erős a szerelem, akkor felesleges is lenne itthon maradni.
Azt szerencsére nem lehet mondani, hogy a párod önző lenne, hiszen nem tartóztat téged, enged kibontakozni, hagyatkozz a véleményére. Vagy azt jelenti, hogy szeret, és tudja hogy így is menni fog, vagy pedig nem érdekli a kapcsolatotok igazán. A te helyed mindenképpen Ausztriában van!
Ez nagyon komoly kérdés, és nem nekünk kell eldönteni, de tessék:
Menjél!
Én a helyedben kimennék! Tudod, van egy mondás: Bánd meg hogy megtetted, mint azt hogy nem.
De persze nem egy mondásra alapozom de sokkal többre vihetnéd ott kint mint itt. És persze az sem biztos hogy megromlik a kapcsolatotok.
Ő nem akar miattad kimenni és neked meg nem kell miatta maradnod vica-versa. Másrészt ha ő innen is tud támogatni akkor jó, ha nem és megromlik hát.. ez van.
Őszintén. Nem fogod megbánni, még ha a legrosszabb is lesz és szakítótok akkor is ez egyrészt más okból is szakíthatnátok, kettő azért pénz elég fontos dolog+ új emberek, környezet. És tényleg fiatal vagy én is mennék szerintem fix munkára.
Na nekem mondjuk nincs most senkim. Meg Magyarországon ma munka ügyileg se legjobb a helyzet szóval ez is plusz pont. Kivétel persze ha 3000 ezret keresel mert akkor 9000 ezer se lenne sokkal több, de ezt kétlem^^.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!