Miért kell ünneplőt felhúzzak? Utálom. Anyám kijelentette hogy még pedig abba megyek ha törik ha szakad. De 18 éves vagyok mit pampog hogy ünneplőbe kell menjek. A fél osztály nem megy abba.
Figyelt kérdés
Meg még a tanárok sem szólnak érte semmit.. Akkor minek? Köszönöm a válaszokat 18L2011. aug. 31. 12:46
1/31 anonim válasza:
Hát ha neked 18 évesen még az öltözködésedbe is beleszólnak, és te ezt hagyod is, akkor sajnállak.
2/31 anonim válasza:
Ez az eloiras, nem? Hat akkor mit haborogsz? Az hogy fel osztaly kulonc, majd meg tudjak mi lesz veluk, hogy reagalnak rajuk a tanarok, par honap mulva.
3/31 anonim válasza:
Add meg a módját a dolgoknak. Hova másohva tudsz ünneplőt felhúzni? Ne egyszerűsítsd le magad azzal, hogy mindenhova ugyanazt a cuccot veszed fel. Legyenek alkalmak az életedben.
4/31 anonim válasza:
szépen felhúzod és viszel magaddal másik ruhát amit ha odaértél áthúzól a Wc-ben :D én ezt szoktam csinálni :D 17/L
5/31 anonim válasza:
Mert meg kell adni a tiszteletet. Évente azt a pár alkalmat kibírod, hogy ünneplőben mész. Gondolom, a tanárok már feladták, hogy mind az ötszáz tanulónak egyenként szóljanak.
De ha majd egyetemre mész, rá fogsz jönni, ha nem ünneplőben mész vizsgázni, és kivágnak, hogy édesanyádnak mégis igaza volt.
6/31 anonim válasza:
Mert úgy illik. Tudod, ez intelligencia kérdése. Az ünneplővel megtiszteled a tanárokat. Nálunk első szülőin felhívták a szülők figyelmét rá, hogy az ünnepségekre, mint pl. évnyitó, karácsonyi előadás, bármely iskolai ünnep a fehér felső, sötét nadrág/szoknya és szép cipő az elvárás. A 21 kis elsősből ennek ellenére talán ha 3 volt így öltözve, volt akin MELEGÍTŐ!!! volt, a kérés ellenére - a szülők többségén is... A következő szülőin a tanítónő megjegyezte, hogy ez az alapvető tisztelet és intelligencia hiánya, amiért nem a gyerek, hanem a szülő a hibás, de neki nem feladata, hogy felnőtteket a jómodorra tanítson....
7/31 anonim válasza:
Egy fehér valamit vegyél fel felsőre esetleg blúzt, és alá farmert, én így szoktam nálunk a matrózblúz sem kötelező így magamra dobok valami elegánsabbat, és az ünnepély után a mosdóban átveszem és ennyi. Anyád az pattogni fog szóval, ez ellen nem tudsz mit tenni, egy felsőt vegyél fel és ennyi, többit sz@rd le nem tehet semmit, ennyi!
8/31 anonim válasza:
18 évesen ez legyen a legnagyobb gondod. Mennyi az a szerencsétlen évnyitó, 1óra? Annyit fél lábon, szöges cipőben, balerinának öltözve is kibírnál, nemár hogy egy szerencsétlen fekete naci meg egy ing miatt háborogj.
9/31 anonim válasza:
Egy ujabb 18 éves akinek anyuci dönt még az öltözködésében is,és sajnos ez a jövő generációja.
10/31 anonim válasza:
Nálunk az egyetemen bármibe lehet menni vizsgázni, kedves egyik válaszadó. nem attól függ az 5 ös, hogy fehér ingben vagyok vagy pamut felsőben...
Az évnyitó meg max elsőben és kilencedikben nagyszám. Utána kevésbé, kiöltözni sem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!