Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell ünneplőt felhúzzak?...

Miért kell ünneplőt felhúzzak? Utálom. Anyám kijelentette hogy még pedig abba megyek ha törik ha szakad. De 18 éves vagyok mit pampog hogy ünneplőbe kell menjek. A fél osztály nem megy abba.

Figyelt kérdés
Meg még a tanárok sem szólnak érte semmit.. Akkor minek? Köszönöm a válaszokat 18L
2011. aug. 31. 12:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
biztos, hogy 18 vagy nem 13? akkoriban szokott ez lenni a probléma, nem?
2011. aug. 31. 14:00
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

18 éves? Ez milyen suli?

Amúgy meg ünneplőből is lehet csinosat, divatosat választani, és különben is az ilyen eseményekre ILLIK így öltözni.

De mindegy, menj úgy ahogy akarsz, aztán az első munkahelyeden lesz meglepi, hogy a kezedbe nyomják a dress code-ot, vagy egy egyenruhát..

2011. aug. 31. 14:55
 23/31 anonim ***** válasza:
86%

"Anyuci dönt az öltözködésben"

"Hát ha neked 18 évesen még az öltözködésedbe is beleszólnak, és te ezt hagyod is, akkor sajnállak."

Mi abban a furcsa, hogy egy anya a gyerekének azt mondja, hogy ünneplőben menjen??????? Függetlenül hogy 8 vagy 18 éves? A férjemnek én is szoktam mondani, hogy most ne pólóban gyere, vagy hogy inget vegyél fel, na, akkor lehet őt is sajnálni, pedig elmúlt 30.

Persze, vannak családok, ahol le se tojják egymást, így nem csodálom, hogy néhányan ezen fel vannak háborodva!

És igenis, az évnyitó ünnepély, és ha nem is kiskosztümben, de alkalmi öltözetben illik megjelenni.

Elvégeztem egy fősulit és most egyetemre járok, de mindenhol, ha nem is alkalmi ruhában, de elegánsabb öltözékben jelentek meg a hallgatók vizsgán, és igen, volt egy pedagógiatanár, aki kivágta a nem alkalomhoz illő ruhában érkezett vizsgázót.

És lehetnél egy kicsit több tisztelettel anyukád iránt. Ha nekem azt mondaná a lányom, hohy pampogok, úgy szájon vágnám, hogy többet amíg él, nem mondaná. Lehet szidni, már bocs.

2011. aug. 31. 15:02
 24/31 anonim ***** válasza:
11%
szegény férjedet sajnálom,hogy ilyen hárpia a felesége.minek így kibukni?:D
2011. aug. 31. 15:04
 25/31 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell sajnálni, és miért lennék hárpia? Mit tudsz te rólam? Egy pár soron kívűl semmit. Volt egy kérdés, a kérdező elég tiszteletlenül beszél az édesanyjáról, aki egyébként nem akar mást, mint ami egy évnyitón szokás.

És máskor a kérdésre válaszolj légyszives.

2011. aug. 31. 15:07
 26/31 anonim ***** válasza:
14%

Látod,hogy hárpia vagy?:D

most Te sem arra válaszoltál.

2011. aug. 31. 15:11
 27/31 anonim ***** válasza:
69%
Ismételd csak magadat....:)
2011. aug. 31. 15:20
 28/31 ausonia ***** válasza:
100%

melyik egyetem az, ahol nem kell megadni a tiszteletet a vizsgán?komolyan érdekelne.mert oké, írásbalire elég az egyszerűbb elegancia, de minket úgy vágtak volna ki szóbeliről, ha nem "ünneplőben" jelenünk meg, hogy csak úgy füstöl.más kérdés persze, hogy ez senkiben fel se merült...

kedves kérdező,örülj neki, hogy nem olyan suliba jársz, ahol egyenruha kell az ünnepségekre, mert akkor még meg sem választhatnád, hogy milyen ing,nadrág,stb. na azok aztán tudnak kényelmetlenek lenni.de hogy egy órát miért nem lehet kibírni egy fekete alsó, fehér felső kombinációban. azt nem értem.biztos valami tini divatőrület áll a háttérben, és a két szín közül az egyiket "tilos" viselni...

2011. aug. 31. 16:50
 29/31 anonim válasza:
Ünnepségekre? Egyébként nem illik visszaélni a tanárok bizalmával... Nem tudom, miért nem érted meg anyukádat, ő csak jót akar neked... xd
2012. jún. 21. 18:35
 30/31 anonim ***** válasza:
Azért, mert az osztálytársaid közül páran bunkók, attól még neked nem kell annak lenni. Vannak olyan alkalmak, amikor igenis elegánsan kell felöltözni.
2016. márc. 19. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!