Hogy oldjam meg anyósommal a helyzetet? 6 éve van párom, anyósom a legelején kijelentette, hogy nem kedvel, mert ő mást nézett ki a fiának. Azóta nem is beszélünk, de.
Folyamatosan pletykál, beleszól a párom életébe, rólam hazudozik, ha az utcán elmegyünk egymás mellett, dörmög az orra alá, hiába mondom, hogy álljon meg, és mondja el hangosan. Ha ez nem lenne elég, az egész családommal ezt csinálja, elhordja őket mindennek. (Régen barátnők voltak anyummal, mamámmal is) Ma betelt a pohár, a 75 éves nagynéném sírt, mert róla is hazudozik, meg szidja. Rendben útál, én is őt, de a családomat, miért nem hagyja békén?! Már a testvérei, a gyerekei is mondták neki, hogy álljon le, de nem érdekli. (a párom minden más rokonával jóban vagyok) A párom, amikor szólt neki, hónapokig nem beszélt vele, mintha ott sem lett volna, nem törődött vele, a ruháit szétdobálta, a kaját elvette előle, mert ő főzte. A legjobb, hogy felajánlotta, hogy vesz neki új kocsit, házat, meg kap napi 5000 ft-ot, csak hagyjon el. Nem ment bele. Még kell egy pár hónap, amíg elkészül a házunk, és külön költözünk, de tudom, hogy akkor sem fog nyugton hagyni. Olyanokat mondd, hogy reméli sose lesz kölykünk, még ha lesz is a büdös kölyökre nem kíváncsi.
Hogy lehet valaki ilyen? Sohe, egyetlen szóval nem ártottam neki. első pillanattól ilyen, sőt meg sem akart ismerkedni velem. Beszélni lehetetlenség vele. Hogy oldjam meg? Nem akarok ezek után békülni, csak, hogy a legalább a családom hagyja békén. Ja, és a testvéreitől is elvárná, hogy utáljanak engem, rájuk is haragszik, amiért jóban vagyunk.
Bocsánat a helyesírási hibákért, csak nagyon dühös vagyok.
Hohó...Üdv a klubban. Nekem ugyanez volt a kérdésem pár napja, a különbség kettőnk közt mindössze annyi, hogy én pasas vagyok, és anyám nem hajlandó a párom elfogadni, és nálunk már jön a baba.
Tessék a link, olvasd el, hátha segítségedre lesz: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Az idő nektek dolgozik! Ja, és végy a piacon egy seprűt neki, nem drága 500Ft kőrűl van darabja, vagy ha többet szánsz rá, egy NIMBUSZ 2000-et, hadd repítse fel a világűrbe! :-) Bocsánat, de ezt nem tudtam kihagyni :-)
Nálunk teljesen más a helyzet. Én anyósommal majdnem jobb viszonyban vagyok, mint a feleségemmel. Az anyós egy nyugodt kis öregasszony, nincs gond vele.
Köszönöm mindenkinek a bíztatást!
Olvastam a kérdésed, hát, látom, Ti sem vagytok jobb helyzetben, sőőt! Kitartás nektek is, megteszek én is minden tőlem telhetőt, csak néha úgy érzem már nem bírom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!