Miért kell ünneplőt felhúzzak? Utálom. Anyám kijelentette hogy még pedig abba megyek ha törik ha szakad. De 18 éves vagyok mit pampog hogy ünneplőbe kell menjek. A fél osztály nem megy abba.
Figyelt kérdés
Meg még a tanárok sem szólnak érte semmit.. Akkor minek? Köszönöm a válaszokat 18L2011. aug. 31. 12:46
11/31 anonim válasza:
Hát furcsa,hogy még anyukád dönti el valóban.
De ha már így,akkor kössetek kompromisszumot.
Vegyél olyan ünneplőt,amiben jól érzed magad.Sok csinos fehér blúzt,inget lehet kapni,nem kell feltétlen fodrosnak lenni,vegyél alami divatosat.
Bár gondolom már késő...húha jó kérdés ,hogy én mit veszek fel holnap:D
12/31 anonim válasza:
Nem akarlak én is oltogatni, de örülj, hogy anyukád törődik Veled, és a jövőddel, hogy nem hagyja, hogy az "utca gyermeke" legyél. Egyszer kibírod az ünneplőt. Oké, hogy a tanárok nem szólnak semmit a hiánya miatt, de szerinted nem jegyzik meg azokat az diákokat, akik nem hajlandók tisztességes ruhába menni?!
13/31 A kérdező kommentje:
Amúgy nem szokott bele szólni az öltözködésembe de ebből minden évben vita van.. Mert nem adom meg a tiszteletet így meg úgy-.-
2011. aug. 31. 12:57
14/31 anonim válasza:
És milyen igaza van... Nem lehet kibírni azt a max 1 órát???
15/31 anonim válasza:
Tudod kedves nem ünneplőbe járó hallgató, bunkóság hétköznapi öltözékben vizsgázni menni. Ezzel azt mutatod kifelé, hogy téged igazából nem is izgat ez az egész, és vannak tanárok, akik ugyanígy vannak. Ha te nem öltözöl ki, akkor ő nem adja meg a kettest sem, hiszen minek adja meg? És ez csak így megy tovább, ha például állásinterjúra mész. Farmerben, melegítőben esélyed sincs az állásra. És igazuk van.
16/31 anonim válasza:
Azért egy évnyitó meg egy egyetemi vizsga teljesen más dolog.
Évnyitóra/évzáróra én középsuliba 1x sem öltöztem ki, ennek ellenére vizsgákra mindig nagyon kiöltözök.
Ja és a tanárok 2-3 nap múlva elfelejtik, hogy ki miben volt.. :)))
Mit kell ezen ennyit parázni.. Nem a ruhától tisztelsz meg valakit.
17/31 anonim válasza:
Bele ne halj, bakker! Alap, h évnyitóra ünneplő. Vegyél fel fekete gatyát, ahhoz mindenféle felső megy, az inget felveszed arra a fél-1 órára, a nap többi részében a másik pólóban vagy. Ennyi.
18/31 anonim válasza:
Az öltözködéssel biz. esetekben nem csak magunknak számolunk el, hanem megtisztelünk egy közösséget. Volt idő, mikor tetszett, nem tetszett, egyenruhában kellett menni: matrózblúzban. Ez nem tetszés kérdése volt, hanem kötelező. Magániskolákban, vagy angol kollégiumokban is megkövetelik az egyenruhát. Jó, hogy ma egy iskolaigazgató nem mer ilyet követelni, mert szabad az ifjúság. A tanári kar is mehetne forró nadrágban, lenne is néhány, amely tanerőnek tetszene is - de ezzel valami szép, ünnepélyes is kimarad az életünkből. Szóval anyukád tudja, hogy mi az, ami illik. De vigyél atarisznyádban egy pólót, s húzd át, hogy valóban ne tűnj ki a többiek közül!
19/31 anonim válasza:
Intelligencia kérdése, hogy évnyitóra, vizsgára, vagy bármi ilyen alkalomra nem az otthoni kinyúlt, kényelmes gönceinket és nem valami menő divatcuccot veszünk fel és nem is a kedvenc, szétkopott farmerünket, hanem valamivel szolidabb, alaklomhoz illőbb ruhát. Persze nem kell kiskosztümben beállítani, de abba még nem halsz bele, ha arra az egy órára felveszel valami sötétebb nadrágot, vagy szoknyát, valami csinosabb, világos felsővel.
20/31 anonim válasza:
Egy ismerős lány mesélte: Az apja egyetemi tanár. A vizsgára beállított hozzá egy fiú rövidnadrágban, tornacsukában. A tanár el kezdett vetkőzni: levette a nyakkendőjét, ingét, kezdte kigombolni a nadrágját. A srác csak nézett, akkor a tanár azt mondta: drága barátom, maga kényelmesen, jól akarja magát érezni a vizsgán, akkor én is alsógatyában vizsgáztatnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!