Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a nővérem? Hogy...

Normális a nővérem? Hogy beszéljem le az esküvőröl?

Figyelt kérdés

A nővéremnek 4-5 évvel ezelőtt lett egy barátja, Kurdisztánból jött a gyerek, itt tanult egyetemen. Tesóm azt momdta szerelem volt nekik első látásra vagy nem is tudom, és eljegyezték egymást. Senki nem nézi jó szemmel, mert mégis csak az iraki részről jött, meg muszlim ugyebár szóval azért na , mindenkinek vannak vele szembe fenntartásai. A faszi meg nővérem is dolgoznak, együtt élnek már 2 éve, a pali nem is akar visszamenni, a szülei is megmondták, hogy menjen csak mert semmi jó nem kecsegteti őt otthon.

Hogy tudnám lebeszélni a tesómat egy ilyen hülyeségről? Anya az egyetlen aki bírja a gyereket , mert hogy milyen “úriember”. Tényleg elhalmozza mindennel a tesómat, nyáron itthon sincsenek az egész nyarat utazással töltik, egyetemen is ez volt, most télen is síelni mentek 2 hétre. Apu megmondta neki hogy kitagadja ha hozzámegy.

Valaki segítsen, nem szeretném, hogy hülyeségbe menjen bele, aztán a csávó meg kisemmizze! 19/F

2018. márc. 19. 13:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
57%

Amennyit elolvastam véleményem szerint az tipikus olyan esetben amikor nem engedik vissza ha kimennek a fiú szüleihez.

Elhalmozza minden jóval, ki is mennek a családjához és visszajönnek, hogy ne aggódjon amiatt, hisz már egyszer visszajöttek nem akarta senki ott tartani. A testvéred meg jelenleg vak, csak azt látja amit látni akar.

Az a baj, ha lebeszélitek, avval csak még inkább a fiúhoz fog menekülni, mert bántásnak veszi.

Nem azt mondom, hogy most is ez van, de több ilyen esetről van tapasztalatom, és ez a legfőbb veszélye ennek a kapcsolatnak.

2018. jún. 5. 10:58
 62/70 anonim ***** válasza:
36%

Nekem is van kurd ismerosom minden csajt meghuzott volna, tipikus olyan fajta amit a kerdezo leír.

Hova valosi a srac?

2018. júl. 1. 18:04
 63/70 anonim ***** válasza:
28%

A letelepedési engedélyhez nem kell házasodni! Meg ha csak arra kéne tesód kb 3 hónap után összeházasodtak volna.

Nem fog kisemmizni, mert a szüleid vagyonához semmi közük nem lesz.

Miért kell beleszólni? Miért nem lehet megismerni? Iraki na és származásán nem tud változtatni,de te azon tudnál, hogy egy gyökér vagy!!!

2020. febr. 9. 20:41
 64/70 anonim ***** válasza:
42%

Birtoklás mánia... Amiket te itt leírsz az tipik igaz a szép huszár magyar legényekre is!!!

Túlzott féltékenységnek hívják nem muszlimnak! Bzd, lehet nem is baj ha kitagadjátok... Boldogabb lesz nélkületek nem fogjatok.bsztani folyton aztán éljetek együtt a lelkiismeretekkel, hogy eldobtátok őt mert rasszista sz.rok vagytok!

Mennyivel lenne jobb ha olyan magyarral lenne aki nem dolgozik, részegen megveri tesód meg félre dUg?

2020. febr. 9. 20:49
 65/70 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végül a házasságból?
2020. aug. 8. 00:01
 66/70 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Összehàzasodtak, màr van egy gyerekük, voltak kint családlàtogatóba a csàvó szüleinél.

Most gondolkoznak hogy tovàbbàlnak nyugatabbra valahova, de mèg nem biztosak benne, most vannak, gyerekeznek, velünk nem sokat beszèlnek, Anya hetente meglatogatja öket vagy 2 hetente ha èpp nem èr rà.

Azt mondta a srac szülei oda meg vissza voltak az unokàèrt, tesómhoz is màskèpp állnak most hogy van gyerek.

Szóval ja... megvolt az esküvö.

Valaki kèrdezte honnan van a sràc Iraki rèszröl, Erbilböl jött a sràc egyèbkènt.

2020. aug. 8. 19:52
 67/70 anonim ***** válasza:
24%
Mondjuk ahogy hozzáálltatok a nővéredhez apuddal, hát nem csodálom, hogy nem lóg a nyakatokon, pláne nem anyukaként. Remélem, köztük nem lesz gebasz és humorral túljutnak a felmerülő különbségeken.
2020. aug. 8. 21:46
 68/70 anonim ***** válasza:
33%
Na látod kérdezo, semmi baj nem történt. Az én férjem is Iraki Kurd, Erbilbol 7 éve vagyunk együtt gyerekünk is van. Köszönjük szépen jól megvagyunk, és jártunk is kint 2 évvel ezelőtt. Jelentem élek még, és a család is imád :) a tesód muszlima lett?
2020. aug. 11. 22:04
 69/70 anonim ***** válasza:
71%
muszlima haha. Remelem tartja magát. Kedvelem a kurdokat de azert hagyjuk meg mindenkinek h azt higyjen amit akar nem hogy atallunk ilyen olyan vallasra.
2020. aug. 18. 15:23
 70/70 anonim ***** válasza:
20%
68 vagyok. Muszlima lettem. Kurd a férjem is, mi is a baj azzal ha valaki muszlim lesz vagy zsidó vagy akármi?!
2020. aug. 20. 13:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!