Normális a nővérem? Hogy beszéljem le az esküvőröl?
A nővéremnek 4-5 évvel ezelőtt lett egy barátja, Kurdisztánból jött a gyerek, itt tanult egyetemen. Tesóm azt momdta szerelem volt nekik első látásra vagy nem is tudom, és eljegyezték egymást. Senki nem nézi jó szemmel, mert mégis csak az iraki részről jött, meg muszlim ugyebár szóval azért na , mindenkinek vannak vele szembe fenntartásai. A faszi meg nővérem is dolgoznak, együtt élnek már 2 éve, a pali nem is akar visszamenni, a szülei is megmondták, hogy menjen csak mert semmi jó nem kecsegteti őt otthon.
Hogy tudnám lebeszélni a tesómat egy ilyen hülyeségről? Anya az egyetlen aki bírja a gyereket , mert hogy milyen “úriember”. Tényleg elhalmozza mindennel a tesómat, nyáron itthon sincsenek az egész nyarat utazással töltik, egyetemen is ez volt, most télen is síelni mentek 2 hétre. Apu megmondta neki hogy kitagadja ha hozzámegy.
Valaki segítsen, nem szeretném, hogy hülyeségbe menjen bele, aztán a csávó meg kisemmizze! 19/F
46. vagyok
Kérdező, lehet, hogy rossz ötlet, de miért nem zavarjátok el a háztól a srácot? Vagy akkor a tesód utánamenne? Ők tuti ezt tennék, veled, ha fordított lenne a helyzet.
Ezek szerint mindent elmondtatok neki, hogy mit gondoltok, meg mitől féltitek? A nővéred barátnői mit szólnak? Őket nem lehet beoltani, hogy beszéljék le róla, duruzsoljanak a fülébe? Nem tudom, hogyha ezt megmutatod, illetve volt itt korábban kérdés, ahol a kérdező már panaszkodott rendesen.
Még rosszabb ötlet: nem lehet kicsit provokálni a vőlegényt, hátha valami jelenetnél a tesód észbe kapna? Persze, ha látta, hogy azt a srácot hárman rugdossák... ha jól értem, amit írsz, akkor nem biztos.
Esetleg egy olyan rossz provokáció, hogy valami aljas módon összehozod egy nővel a srácot, és rajtakapják, vagy fotó készül az esetről? (Lehetőleg olyan nővel, akinek fizetsz ezért). A fotót maga a nő is elkészítheti, nem te. Ez tűnik a legértelmesebbnek. Csak a fotót kell eljuttatni tesódhoz, és el ne mondd neki, hogy a te kezed van a dologban. (bármelyikben) Persze ezt is ki lehet magyarázni, hogy behúzták a csőbe.
Vagy kicsit utánanézel a srácnak, hol-mit csinál, nincs-e valami vaj a fején.
Sajnos nincs több ötletem, ezek sem biztos, hogy jók.
Be kéne zárni, szobafogságba. Szörnyű helyzet.
Bajod ne essen, arra vigyázz. Nehogy téged verjenek meg!
ha szereti és már kitűzték az esküvőt is akkor ugyan nem fogod sehogy lebeszélni. Mit képzelsz? Hogy menne le a beszélgetés?
-te: "hé tesó ne menj már hozzá, mer izé.. arab"
-tesőd: "azta eddig ne mis gondoltam rá, igazad van, akkor azonnal törlöm az esküvőt és szakítok vele, hiába ad meg nekem mindent, miért nem hallgattam rád eddig?"
Szerinted mennyi ennek az esélye? 0. Vagy megszokod vagy egy nővérrel kevesebbed lesz
Az igazságügyben dolgozok. Hogy nagyon ne részletezzem, lényeg: egy magyar lány férjhez ment egy arabhoz. Elhalmozta mindennel, majd az esküvő után, kivitte "látogatóba" a rokonokhoz. Évekig senki sem hallott róla évekig. Egyszer csörgött a lány szüleinek a teloja. A lányuk hivzlta őket fel. Csak annyit tudott mondani, hogy segítsenek rajta..majd megszakadt a vonal. Azóta is körözik.
A kérdező aggodalma jogos. Más kultúra, más világ! Nem azt mondom, hogy minden arab ilyen, de fő az óvatosság. Ezt a magyar lányt is próbálták óva inteni, de nem érdekelte. Ki tudja mi van vele..Az ember inkább próbáljon más hibájából tanulni..
Ennyiből nem lehet tudni, hogy csak manipulál-e a srác, hogy meglegyen a letelepedésije vagy tiszták az érzelmei.
Ha ennyire van bennetek aggódás feltételezem, vannak jelek arra, hogy csak manipulál inkább. Ha túl látványosak amit ad, túl "úriembereskedő" (ez tipikus eszköz a manipuláláshoz, sokmindenkit meggyőz ez a színjáték) az mindenféleképp gyanút keltő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!