Ha nincs olyan felnőtt a családban akivel megbeszélhetném a gondjaimat mégis kivel beszéljem meg?
Figyelt kérdés
Apukámmal sajnos nem jó a kapcsolatom csak a nagyon szükséges dolgokat beszéljük meg. Anyukám kiskoromban meghalt (6 éves voltam).
Se az apai és se az anyai nagyszüleim nem élnek sajnos.
A keresztanyámmal sem jó a viszonyunk.
Barátnőimmel szoktam beszélni de mostanában nagyon elfoglaltak. Barátom sincs.
Nagyon hiányzik egy felnőtt akivel megbeszélhetném a dolgaimat meghallgatna ha szomorú vagyok.
Olyan egyedül érzem magam sokszor.
24/L
2016. szept. 24. 10:07
1/8 anonim válasza:
Barátnőid szülei?
Kollega a munkahelyen? Tanár az egyetemen?
2/8 anonim válasza:
Más rokonok? Templomi közösség a környéken? Kultúrház vagy hasonló, ahol ismerkedhetnél, akár idősebbekkel is? Szomszédok?
3/8 anonim válasza:
24 évesen már te is felnőtt vagy.
5/8 anonim válasza:
Te magad vagy a felnőtt, nem tűnt még fel?
6/8 anonim válasza:
Korom szerint felnőtt vagyok és lehet online nem az igazi de én meghallgatlak ha szeretnéd F/23
7/8 anonim válasza:
És én is!!! Szívesen írogatnék veled. Egy korosztàly is vagyunk. 25N
8/8 anonim válasza:
magányos vagy barátokat kel keresned
keres melót, járj esti suliba, edzésekre, túrázás, koncertek minél többet jársz emberek közé annál gyorsabban találsz haverokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!