Az anyám rájött, hogy viszonyom van. Mégis mit csinálhatnék, hogy "elfelejtse" ezt?
Az egyik régi 'barátnőm' úgy gondolta, hogy túlságosan megváltoztam, nem vagyok a régi és mindent elmondott anyának... De tényleg, mindent. Hogy mennyire megváltoztam az utóbbi időben, szinte csak idősebbekkel (értsd:egyetemistákkal) vagyok, a gimiben kb. 10 emberhez szólok hozzá, ha éppen bemegyek. Azt anya tudta, hogy nem mindig járok be, de ez nem zavarta soha, mert a jegyeim jók a mai napig, szorgalmas és céltudatos vagyok.
De most megtudta, hogy viszonyom van valakivel, aki házas... Nem vagyok naiv, nem azt várom, hogy majd elhagyja a feleségét, nekem ez egy kaland, tapasztalatszerzés, szórakozás, ahogy Neki is.
Mondta, hogy beszélni akar velem a mostani helyzetről (mégis mióta egy "helyzet" az életem?), de délután nem akartam vele erről vitatkozni, szóval elmentem itthonról, este pedig hamar elalszik, szóval a csevegésünk holnapra marad... De mégis mit mondjak neki?
Általában mindent megbeszélünk, de ez nem olyan, amit egy lány kitárgyal az anyjával.
A legrosszabb az lenne, ha még apának is elmondaná. Szeretem, meg minden, de egy álomvilágban én, ahol én vagyok az ő kicsi Hercegnője, aki maga a kisangyal.
Idén végzek, kicsit több, mint fél év és egyedül fogok élni. Szeretem anyát, de ezt a helyzetet nagyon nem ismeri és gondolom, hogy vázolta neki a 'barátnőm'...
eddig kellett volna normális értékrendet tanítania anyukádnak, most 18-19 évesen már elkésett ezzel, mondd meg nyugodtan.
de ez már úgyis több helyen vérzik..pl nem jársz be suliba és nem szól érte semmit ..
szóval ezzel a mentalistással ezen is hamar túlteszi magát.
mondd meg neki is,hogy nem vagy hülye,tudod hogy helytelen amit csinálsz, nem is várod,hogy elhagyja majd a feleségét.. ennyi. mást nem hiszem,hogy mondhatnál.
igazából a te dolgod, de biztos vagyok benne,hogy egyszer ha felnősz akkor bánni fogod ezt nagyon. (leghamarabb akkor,hogyha te is házas leszel)
Kíváncsi lennék, hogy amikor majd neked lesz férjed, aki egy tinivel kefél félre, akkor is így látod-e majd a helyzetet.
Egy riban. vagy, és ezen nincs mit szépíteni.
Legalább lennél belé szerelmes és remélnéd,hogy otthagyja a nőt, az arra utalna, hogy nem csak szórakozásnak tekinted, hogy résztveszel egy házasság tönkretételében.
Ez nem egy dolog, amit egy anya elfelejt. Ülj le vele, beszéljetek és kérj bocsánatot.
Igen, biztosan kamu... Aki csak ennyit ír ide, miért veszi a fáradtságot? :Dd
Amúgy naaagyon hasznosan voltak a válaszok, de tényleg. Ennyi erővel a macskámmal is megbeszélhettem volna a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!