Normális a nővérem? Hogy beszéljem le az esküvőröl?
A nővéremnek 4-5 évvel ezelőtt lett egy barátja, Kurdisztánból jött a gyerek, itt tanult egyetemen. Tesóm azt momdta szerelem volt nekik első látásra vagy nem is tudom, és eljegyezték egymást. Senki nem nézi jó szemmel, mert mégis csak az iraki részről jött, meg muszlim ugyebár szóval azért na , mindenkinek vannak vele szembe fenntartásai. A faszi meg nővérem is dolgoznak, együtt élnek már 2 éve, a pali nem is akar visszamenni, a szülei is megmondták, hogy menjen csak mert semmi jó nem kecsegteti őt otthon.
Hogy tudnám lebeszélni a tesómat egy ilyen hülyeségről? Anya az egyetlen aki bírja a gyereket , mert hogy milyen “úriember”. Tényleg elhalmozza mindennel a tesómat, nyáron itthon sincsenek az egész nyarat utazással töltik, egyetemen is ez volt, most télen is síelni mentek 2 hétre. Apu megmondta neki hogy kitagadja ha hozzámegy.
Valaki segítsen, nem szeretném, hogy hülyeségbe menjen bele, aztán a csávó meg kisemmizze! 19/F
Apu szerint csak azért ilyen mert letelepedési engedély kellene neki, meg ugye a vízum meg minden ilyen. És én vqlahol igazat adok neki. És ez a kapcsolata olyan más, nem beszél róla igazàból soha, és mindig kitér a választól azzal, hogy kurdisztánba nem az avn, hogy mindent felpakolunk instagramra meg facebookra. Egy darab közös képet nem láttam róluk még neten, max a telójában. A régi barátjával lazán megosztogatott nyaralós meg közös képeket, vagy ha csak kimozdultak. Nem rassziszta vagyok, csak a testvéremet féltem!
És tényleg nem szeretném, hogy csak a papírok miatt kelljen neki tesóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!