Normális a nővérem? Hogy beszéljem le az esküvőröl?
A nővéremnek 4-5 évvel ezelőtt lett egy barátja, Kurdisztánból jött a gyerek, itt tanult egyetemen. Tesóm azt momdta szerelem volt nekik első látásra vagy nem is tudom, és eljegyezték egymást. Senki nem nézi jó szemmel, mert mégis csak az iraki részről jött, meg muszlim ugyebár szóval azért na , mindenkinek vannak vele szembe fenntartásai. A faszi meg nővérem is dolgoznak, együtt élnek már 2 éve, a pali nem is akar visszamenni, a szülei is megmondták, hogy menjen csak mert semmi jó nem kecsegteti őt otthon.
Hogy tudnám lebeszélni a tesómat egy ilyen hülyeségről? Anya az egyetlen aki bírja a gyereket , mert hogy milyen “úriember”. Tényleg elhalmozza mindennel a tesómat, nyáron itthon sincsenek az egész nyarat utazással töltik, egyetemen is ez volt, most télen is síelni mentek 2 hétre. Apu megmondta neki hogy kitagadja ha hozzámegy.
Valaki segítsen, nem szeretném, hogy hülyeségbe menjen bele, aztán a csávó meg kisemmizze! 19/F
"És de nagyon fura hogy se az hogy kapcsolatban se semmi nincs kint neki facebookon."
Kepzeld, nekunk sem, pedig magyarok vagyunk.
Te eleg beteg vagy, ha egy kapcsolstot a faxbukra kitett posztok alapjan itekwd meg.
Hidd el kérdező,anyukám szociális munkásként dolgozik és örömmel mutatnék a környéken pár "kaukázusi úriembert",aki ennél sokkal rosszabb,mind háttérre,mind viselkedésre.
Azonban világ életemben fiúsabb csaj voltam,a másik nemmel mindig is jobban kijöttem.Aki ilyet mondana,hogy hagyjam ott a tolmács melómat és ne utazgassak a főnökkel(ráadásul munkáról lenne szó),az nálam megtanulna repülni.Azok után,hogy egyetem mellett programozni is tanulok,biztos nem tűrném.
Viszont apukátok szülői mentalitásáról inkább nem írok semmit, mert akkor innen egy életre kiátkozzák a moderátorok a retkes valagamat.
Diplomáciai testületek elég jól fizetnek, vegyészmérnök sem a minimálbéres típus. Lehet megkeresnek több mint fél millát havonta, abbol jut utazni és ajandekokra.
Részben igazad van, a kulturális különbségek kibuknak. De szerintem nem fog rájönni egyhamar hogy ez lehet hogy később rossz lesz
Aha muszlim aha PERSZE...max. egy másik univerzumban! Igazi muszlimmal nem találkoztál, na most kapaszkodj meg:
-Muszlim majd halálosan belezúg egy olyan csajba, akin már áthajtott egy pár kukac...(igazi muszlim szarba se nézi az ilyen nőt OLYAN értelemben ,hogy valaha kapcsolatot kialakítson vele. Magyarán alapvető mindennapi tiszteletet megadja, de többet nem)
-Tenyerén hordoz egy olyan csajt, akinek már volt pár barátja...költ rá...
-Elmegy egy alpári szórakozóhelyre...
-Házasság előtt biztos volt már csók, szex...micsoda muszlim!
Hihetetlen...ezt szerintem te sem hiszed el ezt a baromságot!
Hihető, hogy micsoda "muszlim" férfi! Biztos tartja a Ramadánt és napi ötször imádkozik! Véletlenül sem ateista, vagy max. megszokásból """muszlim""" Egész biztosan így van!
Valld be, hogy a lehet kicsit sötétebb pigmentációja zavar nála! A többi csak kifogás nálad! Azt, hogy nem fogod fel, hogy nem muszlim, rögeszme, valami mögé bújsz, amit sejtek!
Csajt hogy használná ki? Ez a gyerek legálisan van itt! Bárhol letelepedhet, amúgy is keresett a szakmája. Nem értelek titeket!
Kb. annyira muszlim ez a gyerek, mint te buddhista!
Nem voltál még muszlimok között! Én voltam már nem egyszer muszlim országban!
Egyaltalán nem a bőrszíne zavar “kedves” utolsó!
Lehet jönni a rasszizmussal, sajnos a kérdésben nem fejtettem ki elég jól ez tény, de itt a pasi “birtoklási mániájáról” van főleg szó, amit én viszont akkor is a kurd kilétének fogok betudni higy ilyen. Ha 2 pofont ver le a gyereknek nyilván nem szólok minden srác megteszi a barátnőjéért. De konkrétan 3an rugdosták már a gyereket!!!!
Az meg hogy megkéri hogy más fiúkra rà se köszönjön, ne haragudjon senki de ez nonszensz!
Ha meg a szülei muszlimok az bőven elég, mi történik ha kimegy a sráccal Kurdisztánba, úgy hogy már gyerek is van?!
Komolyan szeretném erről lebeszélni ez nem élet!!!
Nem örülnék én sem... Tipikusan ez a szépfiu típus mint a török sorozatokban?😁Azért nem örülsz mert hogy ilyen birtokló típus...egy ilyen kaliber magyarban is csúnyán el bánhat vele itt is..de nem cipeli ki magával egy másik országba esetleg, ahol ti nem tudtok segíteni neki
Itthon is belekényszerítheti egy ilyen szemét hogy háztartásbeli legyen, ha ennyire szerelmes a tesód...Engem ez az elhalmozlak mindennel ..úriember vagyok, de irányítás mániás tipusoktól kiráz a hideg..es az a gáz, hogy a tesód még fel is mondott a munkahelyén miatta.Azért nincs kép egy darab sem a neten róluk, mert a pasi nem engedi.Nem kell minden kakáról kiírni mindent, de azért legalább egy pár db képnek az elmúlt évekből lennie kellene szerintem.Megértem az aggodalmadat.31N
Kontrollaló pali es ez nem jó
Ha megunja a növered , majd mehet a semmibe miutan kivette munkaból es mindenkitöl elvaditotta .
Altalaban irakiaknal úgy van h a csalad kinez neki hazastarsat gyerekkorban , azt szánják neki . Tehat nem nagyon van szingli iraki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!