Miért van az, hogy a gyerekes nők csak a tündi-bündi gyerekükről tudnak beszélni, és másról sosem? Nem veszik észre, hogy mennyire untatják ezzel a környezetüket?
22.08:magyarul szólva jól lesz@rt anyád.Ezért is vagy antiszociális.
Érdekes jóval idősebb vagyok nálad,mégis körbe voltam ajnározva.Szóval a te családod mindig a rossz divatot követi,ez nálatok valami generációs átok lehet.
Apropó ,te mit is tettél le eddig az asztalra?Mert tudtommal csak elveszel az anyádéról...
Nem sz*rt rám senki. Sokkal többet törődtek velem mint az akkori átlag. Egyszerűen csak nem ilyen volt a mentalitás, hogy a gyerek az nagy szám, természetes volt. Főleg 3 testvér mellet nincs idő áradozni.
Mit is tudsz te rólam? Semmit. Nem kell ebben a kérdésben is égetni magad mint a kutyásban, lejjebb.. :) Szánalmas vagy. Úgy beszélsz minta ismernél... De honnan is? De erőlködj csak. :)
Szerintem igaza van. Szerintem se nagy szám a gyerek, hogy erről kelljen beszélni. Viszont azon el kell tényleg gondolkodni, hogy vajon miért röppen fel nap mint nap ilyen jellegű kérdés (itt is). Valójában tényleg ilyen gondok vannak, természetesen nem kell általánosítani ezt minden családanyára (mert vannak k...va jó fej családanyák is) de sajnos sokuk tényleg ilyen. Egyszerűen nem lehet többjükkel másról beszélni, mert valljuk be, ha találkoztok egy ilyen ismerősötökkel, akkor néha azért csak udvariasságból kérdezitek meg hogy mizujs a gyerekkel. S ilyenkor elszalad a ló...
ami persze nem probléma. Mert hiszen mindenkivel van ilyen. Az infós a számítógépről tud sokat pofázni az anya meg a gyerekről. Csak az a baj, hogy sok ember nem veszi észre a másik érdeklődési körét és nem tud egy egészséget középutat választani...
általános hiba mindenkinél.
23.16.
A kommentelőt nem szarta le az anyja. Egyszerűen csak ő nem untatná a másik embert a saját témájával.
Szerintem az a jó, ha valakivel mindenről el lehet beszélgetni.
ne legyél velük szigorú, szerelmesek a gyerekükbe. :)
tényleg sokszor unalmas az ilyet hallgatni, dehát mindenki arról beszél, ami épp történik az életében, és sokszor nem tudnak a kötelező gyerekprogramokon kívül más elfogalaltságot szervezni maguknak az anyukák, idő, pénz, energia hiányában, így marad a gyerekes beszédtéma.
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa értem. OK!
NE LEGYÜNK SZIGORÚAK!
Nekem meg a zene az életem 100%-a.
.........Szóval akkor ezek után velem meg csak az összhangzattanról lehet beszélgetni!
ha csak arról beszélnek, akkor nem normálisak, és szerelmesek a gyerekükbe, ha meg nem beszélnek róla, akkor rossz anyák.
egyébként tényleg elég gáz, ha valakinek csak ez a téma. mert ez azt jelenti, hogy más nem is érdekli.
látom, beállok a lepontozottak sorába:) ha egyáltalán érdekel engem ez.
Szóval, állati nagy tévedés rögtön azt gondolni, hogy egy ilyen kérdést feltevő (feltehetőleg hölgy) személynek nincs gyereke, és éppen ezért IRIGY, s nem pedig csak nyitott szemmel jár a világban, és leírja, amit tapasztal.
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna, igaz, elég provokatív, talán ezért nem is tettem soha.
De valóság! Nagyon sok anyának elszáll a feje, mikor megszül egy gyereket, ráadásul egy idő után óhatatlanul be is szűkül a világa (természetesen, tudom, hogy nem mindenki, de nagyon sokan vannak így) ezért nem marad semmi más, csak ami "aznap történik" -milyent kakilt a gyerek, hol talált ólcsó babaturit.
Mindenki tudta a családban, hogy én vagyok az a galád, aki nem vittem a gyerekemet a hintatérre, homokózóba,közös játszóhelyekre, mert mindig akadt egy-két anyuka, aki rögtön mellém telepedett és beindította a lecsi-fecsit, ha akartam, ha nem. A Kérdező is bizonyára az ilyen típusú anyákra gondol.
(de mielőtt sajnálná valaki a szegény gyerekemet, hogy egy ilyen őnződög az anyja, ideírom, hogy a homokozós, közös játszóhelyes történetekben az apja derekasan helyt állt, cipelte mindnhová, ezzel is biztosítva, hogy gyermeki szükségleteiben ne szenvedjen hiányt. Tapasztalat, hogy ilyen helyeken a férfiakat nem éri annyi inzultus, mint a nőket, mert nem bíznak benne, hogy egy férfi érdemes lehet erre az információtömegre, amit ott kénytelenek megosztani egymással:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!