Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a gyerekes...

Miért van az, hogy a gyerekes nők csak a tündi-bündi gyerekükről tudnak beszélni, és másról sosem? Nem veszik észre, hogy mennyire untatják ezzel a környezetüket?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 21:00
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
50%

Ennyire ne legyél irigy.

Egyébként tessék:nyugodtan lehet értelmes,érdekes dolgokról beszélgetned,csak hozd fel a témát..ja,az nem megy...akkor?

(a nők akkor beszélnek a gyerekükről,ha annyira felszínes az ismerettség,vagy a másik fél,hogy egyszerűen másról nem tudnak)

2010. jún. 7. 21:04
 2/28 anonim válasza:
70%

Azert, mert a gyerekes noknek a gyerekukrol szol az elete, igy sokaig nem szeretnek massal foglalkozni. Par ev alatt altalaban "kinonek" belole :)

Majd ha neked is lesz, lehet, hogy megerted.

Es szerintem ne altalanosits, nem minden szulo ilyen.

2010. jún. 7. 21:05
 3/28 anonim ***** válasza:
31%
Mert elbutulnak otthon és képtelenek másokra tekintettel lenni hiszen ők már "tettek valami nagyot"...
2010. jún. 7. 21:11
 4/28 anonim ***** válasza:
60%
Ahogy a második írja.... Mert arról szól per pillanat az élete. Te nem arról szoktál diskurálni? Nekem 2 éves a lányom, de baromira körülötte forog az egész napom és állandóan rajta agyalok, hogy normálisan neveljem, ne legyen egy elkényeztetett, önző ember.
2010. jún. 7. 21:13
 5/28 anonim ***** válasza:
64%
21.11 téged nem anya nevelt?
2010. jún. 7. 21:13
 6/28 anonim ***** válasza:
67%
Nem, őt egy hím farkas, Akela.
2010. jún. 7. 21:16
 7/28 anonim ***** válasza:
86%

Sziasztok!

Nézd, nekem kettő is van, de simán lehet velem bármiről beszélgetni, nem csak a manókról.

Politikáról, kajákról, filmekről, komolyan bármiről!

Én úgy vagyok velük, hogy ők az én kincseim, és nem szívesen adom ki őket másnak, hiszen egy olyan embernek, akinek nincs vagy már kirepültek, nem hiszem, hogy a legfontosabb beszédtéma, hogy épp milyen új szót tanul az én gyerekem, akit talán még életében nem látott.

A legtöbb anyuka csak róluk tud beszélni. Hogy miért? Egyszerű. Ők otthon vannak a 4fal között bezárva, és előbb utóbb hozzászoknak ahhoz, hogy csak a gyerek! Ami szerintem nem egészséges.

Pl én ma beszélgettem a szomszéddal (pasi), és szóba sem kerültek a gyerekek, egyetlen szó erejéig sem! Hogy mégis miről beszéltünk? Árvízről, áramütésről, az öccséről....

Nem minden anyukára lehet ráhúzni azt, amit írtál!

23L

2010. jún. 7. 21:16
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Van két tündi-bündi gyerekem, és még sosem untattam (szerintem) a környezetemet azzal, hogy csak és kizárólag róluk beszélnék. Ha visszagondolok az elmúlt napok baráti találkozóira, háát, nem a gyerekekről beszélgettünk, sokkal inkább az árvízről, és a foci vébéről, de még a forint erősödése és gyengülése is szóba került. Ha meg megkérdezik, hogy mi újság velük, mármint a gyerekekkel, azt tényleg azért kérdezik, mert érdekli őket a válasz is, nemcsak udvariasságból teszik. De ha téged untatnak az ismerőseid, mondd meg nekik.
2010. jún. 7. 21:41
 9/28 anonim ***** válasza:
71%

Te milyen kapcsolatba vagy egyébként ezekkel a gyerekes nőkkel? Miért nem mondod meg nekik, hogy téged egyáltalán nem érdekel az, hogy mi van a gyerekeikkel?

Egyébként nő vagy férfi vagy? Mert általában a nők azok, akik ezen kiakadnak, a pasikat ennyira nem foglalkoztatja ez a kérdés..

(gyerekes nő vagyok, két tündi-bündi gyerekkel, és mindig tudok másról (is) beszélni, mint a gyerekeimről. )

2010. jún. 7. 21:49
 10/28 anonim ***** válasza:
58%
Engem is anya nevelt. Akit nagyon szeretek. Az egyetlen különbség hogy abban a korszakban nem ez a tündi-bündi, kiscsoda, kisszerelmem láááww, chak a <3<3gyerek<3<3 és semmi más, nehogysírjon életébe, igényszerint anyámkínja volt a divatos nevelés. Hanem természetes volt hogy mindenkinek van 2-3-4 gyereke és nem kellett erről beszélni, hanem dolgoztak, nevelték a gyereket. Akkor még nem volt ez ilyen nagy szám.
2010. jún. 7. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!