Mit csináljak? Chat-el a férjem!
A chat önmagában még nem baj, hiszen az utcán, a boltban, a munkahelyén is valószínűleg beszélget lányokkal. De intő jel lehet. Talán keveset foglalkoztok egymással? Nem szoktatok már beszélgetni? Lehet, hogy ez hiányzik neki, pláne ha váltott műszakban vagytok, nagyon kevés időt tudtok együtt tölteni. De azért peóbálj meg megoldást találni.
Én pl. rávettem a párom, hogy mondjon fel, mert hiába éltünk együtt, gyakorlatilag mire ő hazaért, én már aludtam, mikor én otthonról elindultam, ő még aludt, volt, hogy több napon keresztül csak alva láttuk a másikat. Nálunk a felmondás sokat segített :)
Rákérdeznék!
ha egy haver lánnyal beszélget, vagy ismerőssel,ott van az MSN erre a célra.
ha őszinte veled, akkor nyugodtan megmutathatja, mit is írt a leányzónak,nemdebár?:)
A chat köztudott, hogy miről szól.Volt benne részem nekem is.Nemrég itt is írtam róla.A volt párom nagyon beindult mellettem,mivel nem egy városban laktunk,bőszen csetelgetett nőneművel:)
Persze lebuktattam, nem is tagadta.
Azért nem mondom, h nálatok is ez van, de légy résen!Az óvatosság nem árt.
Csetelj te is, ha rákérdez, mondd azt, h csak egy haveroddal dumálsz, semmi érdekes.Kiváncsi lennék a képére!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!