Téged miért zavar ha valaki nem akar gyereket?
TUDOM 100 ilyen kérdés volt, de igazi választ sosem adtak, ha zavar, ne olvasd inkább!
Rengeteg ember van aki igen agesszívan reagál a gyereket nem akarós témára! Szerintem ennek nem sok értelme van. Igaz odaírják, hogy: természetellenes, selejt, beteg dolog stb, de szerintem ez nem igazi ok arra hogy valaki ingerült legyen! Hiszen: 1, a gyereket nem akaró fél lehet a világ másik végén él, és abból semmi kára nem lesz az ideges félnek. Mit fáj az neked hogy van a világ másik végén egy "beteg, selejt" ember? 2, úgysem ér el semmit mégha kára is lenne belőle, akkor is úgy csinálná a másik ahogy akarja. Szóval olyan kiváncsi lennék az igazi "titokra" hogy mi bőszít fel így az egyes embereket!
Aki azt írná hogy ő nem tud róla hogy valaki is extrémen utálná a gyerekteleneket, az inkább nem válaszoljon mert értelemszerűen nem róluk szól a kérdés.
Szóval kiváncsi lennék egyszer az ilyen kérdésekre agresszívan reagálók véleményére, magyarázatára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!