Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem zavar a gumi, ennyi idősen írnak fel
fogamzásgátló tablettát, ha anyummal megyek el orvoshoz?
Én 15 éves vagyok, a barátom 16, már egy ideje együtt
vagyunk, nem szeretnénk gyereket.
Heló,
Tetszik az, hogy az anyukáddal akarsz elmenni orvoshoz és nem mindent a háta mögött csinálni :)! Persze felfognak írni, főleg, ha a mensiddel is bajok vannak, görcsölsz, erre is jó!
2009. jan. 7. 12:28
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi:) Én anyummal mindent megbeszélek! Egyébként milyen árban vannak??
Anyukád nélkül is felírják, de nem baj, ha ott van veled.
A fog.gátló a görcsökre is jó.
3000 körül vannak a legolcsóbbak. Közepes árkategória 5000 körül. A legdrágábbak 6-7000 felett (ezekből van a legtöbb). Ezek mind 3 havi adagra értendők.
2009. jan. 7. 13:03
4/13 A kérdező kommentje:
és szerintetek meg érné?? elég sokat szeretkezünk, így a gumi elég drága és néha elég rossz, ha épp nincs nálunk, és nagyon kívánjuk egymást, de nem lehet. Legszívesebben éjjel nappal csinálnánk! Ha együtt vagyunk, napi min. 1 gumi, de 1x ott alvásnál, volt h 5 is... Így anyagilag nem túl okés:S Fog. gátló jobban megérné??
Nem tudom, miért kellet lepontozni!!! Most íratok fogamzásgátlót és napok óta böngészem a betegtájékoztatókat és árlistákat. Valóban annyiba kerülnek. Aki nem hiszi, járjon utána! [link]
Nem tom, milyen árkategóriájú gumit használtok, de szerintem jobban jártok a fogamzásgátlóval. Több előnye is van és biztonságosabb a guminál a teherbeesés szempontjából.
2009. jan. 7. 13:29
Eleinte anyagilag jobban jártok, aztán majd úgy is csillapodni fog a vágy. Bár nem tudom, kéne-e 15 évesen fogamzásgátlót szedned... Szerintem még korai. Persze sokan szedik ennyi idősen.
2009. jan. 7. 13:32
Szerintem nem vagy eléggé kifejlődve (méhed, ilyenek) még a tabletta szedéséhez, én inkább 18 éves korod után ajánlanám. Persze, szex szempontjából ez a legjobb, a gumi elég szar találmány.
2009. jan. 7. 14:06
8/13 anonim válasza:
Figyi! Én ennyi idősen még legóztam
2009. jan. 7. 14:12
Nekem 17 évesen simán felírta kérdezés náélükül úgy hogy anyum nem jött velem(persze a bele egyezése az meg volt ,tudott a dologról)De jól gondold meg!Engem kicsit kikészített leszívta a az összes fizikai és lelki energiámat.Erre a menstruációs dologra nem tudom:S de a Nospa hatékony szokott lenni és ahoz nem kell recept de azért járj utána
2009. jan. 7. 15:36
én 16évesen kezdtem szedni23 éves koromig, és a baba miatt hagytuk abba. Semmi bajom nem volt tőle, és jobb mint 1 terhesség meg abortusz, vagy esetleg esemény utáni.Az sokkal jobban tönkreteszi.
2009. jan. 7. 17:17
Kapcsolódó kérdések: