Téged miért zavar ha valaki nem akar gyereket?
TUDOM 100 ilyen kérdés volt, de igazi választ sosem adtak, ha zavar, ne olvasd inkább!
Rengeteg ember van aki igen agesszívan reagál a gyereket nem akarós témára! Szerintem ennek nem sok értelme van. Igaz odaírják, hogy: természetellenes, selejt, beteg dolog stb, de szerintem ez nem igazi ok arra hogy valaki ingerült legyen! Hiszen: 1, a gyereket nem akaró fél lehet a világ másik végén él, és abból semmi kára nem lesz az ideges félnek. Mit fáj az neked hogy van a világ másik végén egy "beteg, selejt" ember? 2, úgysem ér el semmit mégha kára is lenne belőle, akkor is úgy csinálná a másik ahogy akarja. Szóval olyan kiváncsi lennék az igazi "titokra" hogy mi bőszít fel így az egyes embereket!
Aki azt írná hogy ő nem tud róla hogy valaki is extrémen utálná a gyerekteleneket, az inkább nem válaszoljon mert értelemszerűen nem róluk szól a kérdés.
Szóval kiváncsi lennék egyszer az ilyen kérdésekre agresszívan reagálók véleményére, magyarázatára!
-Ebben a kérdésben szerintem senki nem veszekedett
-Valóban nem kötelező olvasi a kérdésem. Nem virít az egész képernyőt betöltve amikor feljössz ide. Nem kötelező válaszolni sem.
-Tudod amikor az ember valamiben nagyon más mint a többiek akkor attól fog félni hogy ő a nem normális akivel baj van mert mindenki máshogy csinálja mint ő. Minden normális ember ilyen. Senki nem akar beteg, abnomrális lenni. És ilyenkor megerősítést kér, mert igen rossz ebben a tudatban élni. Ha te mindig mindenben átlagos vagy akkor akkor neked egyszerű az életed, de ha még csak kis beleérzőképesség sincs benned akkor tényleg nem kell értetlenkedni. Másoknak ez igen válságos helyzetet is előidézhet a lelkükben.
-Magam is gyereket nem akaró személy vagyok. Csak jobban tudom hogyan viszonyulnak hozzám az emberek mint te. És hiába írja itt mindenki hogy őt nem zavarja a dolog mert az igazán agresszívak nem merik magukat felvállani, a valóságban szinte csak rosszallásba ütközik az ember a legkisebb fejcsóválástól egész a durva beszólásokig (hogy mit mondjak a pl a halálom kivánja valaki csak ezért). De akár más gyereketelent megkérdezel szinte mind azt fogja mondani hogy róla is negatívan gondolkodnak. És itt az oldalon is elolvasol pár kérdést szinte mindegyiknek a fele beszólást (természetellenes, beteg vagy, selejt vagy, bár anyád is gondolta volna így, felelőtlenül akarsz élni egész életedben, egyedül döglesz majd meg, a mi gyerekeink fognak eltartani mert te nem csináltál, karrierista, önző, p*csa, lelki beteg stb) tartalmaz. Szerintem ezeket nem a kisujjamból szoptam ki. Úgyhogy tessék szépen menni olyan kérdéshez ami érdekel és ami illik átlagos kis életedhez ha másik lelkét nem tudod megérteni. Ha nem érdekelne mindenkit a téma akkor nem érdekezett volna 30valahány válasz egy este alatt úgy hogy semmi vita meg veszekedés sem keltette fel a figyelmük.
Az a jó, hogy a gonosz és agresszív valamint felbőszült kommentenk a gyermeket nem akaró emberektől jöttek.
Hoppá!
"Dehogynem tudhatják. Csomó ember foglalkozik gyerekekkel és lehet, hogy jobb szülő lenne mint ami te most vagy. Látod? Erről van itt szó. Azért mert te 17 éves korodtól mondjuk 23 éves korodig buliztál az csak egy időszak! Viszont azt te már nem fogod tudni, hogy milyen az amikor, 17- 35-ig járja az ember a világot és sokkal több mindent tapasztal mint te.
Szóval fordul ám gyorsan a kocka.
Egy gyerektelen nő, ugyanúgy tapasztalja a nevelést, ha olyan környezetbe kerül.
Hoppá."
Azért mert munkaidőben vigyzol rájuk ha esetleg ovónő, tanárnő stb... vagy, vagy a barátaid gyermekére vigyázol 2 órát, sokkal másabb, mint amikor neked van.
Jobb szülő lenne? Lehet, viszont akkor vállaljon gyereket és bizonyítson. Így én is tudom azt mondani, hogy jobb vagyok nálad akármiben.
Miért is tapasztalnál több mindent? Szerinted mi nem járunk el itthonról? Minekután mindketten sokat utaztunk együtt és külön is a férjemmel ezt nem változtattuk meg. Csak most a gyerekkel járunk. Ez más jellegű tapasztalat.
Gondolod, hogy 17-35 között járni a világot az nem csak egy időszak? De az is az, csak 12 évvel több idő.
Talán én is élek addig és megtapasztalhatom!
Hoppácska
"Az a jó, hogy a gonosz és agresszív valamint felbőszült kommentenk a gyermeket nem akaró emberektől jöttek"
Te hol olvastad, hogy en nem akarok gyereket?Egy szoval se mondtam ilyet.De ha mar ennyire biztos vagy benne, hogy az anyak a szentek es serthetetlenek, akkor ime egy kis izelito, egy masik kerdesbol:
"16:14-es vagyok,a "boldogtalan"!!!képzeld nem vk boldogtalan,most élem életem legboldogabb korszakát,21 hetes kismama vagyok,és nagyon bosszantó h az ilyen ringyók 23 éves fejjel így beszélnek a gyerekekről.remélem az ilyennek soha nem lesz gyereke amikor pedig már szertné."
Ennyit az agressziv kommentekrol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!