Titeket is zavar, ha beteg gyereket visznek a játszótérre?
Ha fertőző, akkor tényleg nem kellene neki más gyerekek közé vinnie.Az egy dolog, hogy kiviszi játszani, na de a többi babát el kellene kerülniük.
Nekem a szomszédom ilyen.Egyik nap áthozta 7 hós babámhoz a 15 hónapos fertőző kislányát.Még el is mondta, hogy lázas, szája tele van hólyagokkal, meg hasonlók.Vágtam olyan arcot, hogy rögtön azt mondta az enyém nem fogja elkapni.Na, én elköszöntem, és behoztam a babám a házba.Remélem vette a lapot.
Mi elvoltunk a baba-mama klubba. Na ott is volt náthás baba. S mit ad isten, naná, hogy hétvégére már az enyém is taknyolt :(
Nátha, torokgyulladás, köhögés, láz. Ami nálunk veszélyes, mert lázgörcsre hajlamos a baba. Az antibiotikumot kihányta, így maradt az injekció...nagy sorozat üvöltéssel, és persze utáljuk a doktornénit felkiáltással.
Nos következő héten mi nem is mentünk, szóltam, hogy beteg a kicsi. Kiderült nem ő volt az egyetlen, aki akkor megfertőződött :(
Nagyon felelőtlen anyukák vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!