Mit csináljak hogy adjanak enni meg ilyenek?
21-eves vagyok ,erettsegi sima gimis,vegzettsegu.
Nem adnak a szuleim semnire penzt, kajara sem,semmire, hogy menjek el dolgozni. Mindenhol elutasitanak, mondvan hogy semmit nem erek. Estin tanulok de ez meg 3 3 ev, futesszerelonek.
Addig mobilomat sem fizetik, kapom a felszolitasokat. Mit csinaljak? Sulit nem hagyhatom ott, mert kell ez a gazszerelo szakma.
Rokonom nincs, anyam nem dolgozik. Apam nem ad, noverem sem.ad.
Mit tegyek?, ha leeseik.a vercukrom?
21/f
Ez olyan dühítő!
Az előbb írt neked egy válaszoló, hogy tud arrafelé munkalehetőségeket, te pedig magasról s.zarsz rá!
Te egy felnőtt (legalábbis a korod alapján) férfi ember vagy!
Nem ciki pénzt kérni a szüleidtöl?!
Lehet nem kellene ennyire felidegesítenem magam a kérdéseden, de nem tudom felfogni hogy létezik ilyen férfi!
Nő vagyok, az egyetem mellett takarítottam, nagytakarítottam, volt egy időben 3-munkateruletem amit megkellett csinálnom, és hidd el én se szívesen tettem.
Neha olyan munkaundorom volt, hogy vonszoltam magam a munkahelyre...
Pedig az én szüleim támogattak volna, egyszem lány vagyok, és 3-battyam van.
De rosszul álltunk, nem akartam hogy a szüleim nélkülözzenek, így egyikünk sem nélkülözött.
Nincs ennyi kötelesség tudatod?
És ha megismerkedsz egy lánnyal? :)
Ő dolgozik, esetleg még tanul is mellette,
te pedig majd nem fogod tudni meghívni egy max 500ft-s kávéra se, mert anya nem adott pénzt rá?
Vagy majd ami ma szokás, azt az 500-fts kávét is lefelezteted vele ?! :D
( persze nem mindent neked kellene fizetni, egyszer te, egyszer ő )
Tényleg, hidd el, nem megsérteni szeretnélek, távol áll tőlem az ilyesmi...
Szeretném ha magadtól belåtnád, hogy van lehetőséged változtatni, hátha segítettem a mesémmel, mégha unszimpatikusnak is tüntem neked.
Hazánkban 1990-ben vezették be a rubeola elleni oltást, a kanyaró ellenivel kombinációban (MR-oltás), de nagyon hamar, 1991-ben áttértek a kanyaróval és mumpsszal való kombinációra (MMR-oltás).
Ha nem oltattak volna be, akkor szüleid börtönben csücsülnének. Menj dolgozni!!!!
RUBEOLÁS? Az érdekes, mert az MMR KöTELEZŐ védőoltást többek között pont rubeola ellen kapod :D
Ez nagyon ciki kifogás volt...
Akkor mit csináltál 19-21 között? Mert rubeolás bizotsan nem voltál.
Hát én nem lennék rá büszke, hogy 21 évesen SEHOL nem tartok, mert x évig csak vakartam.
Szerinted ez nem gáz? Vagy ha belezúgsz egy csajba, de egy nyamvadt kv-ra nem tudod meghívni, mert nincs pénzed?
De ilyen mentalitással - semmi nem jó, ráadásul otthon is biztosan kamuzol - már RÉG kitettelek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!