Őszintén: Mennyire frusztrál téged az, mikor látod, hogy (más) szülők megengedhetik maguknak, hogy a felnőtt gyermekeiknek is adjanak pénzt és ezt meg is teszik?
Őszintén?
Semennyire!
Egy felnőtt "gyereket" ne a szülők pénzeljenek.
Őszintén, csöppet sem.
Az én anyukám is mindig ad nekem pénzt, mert babát várok. Viszont mivel nem akarok neki kiadás lenni, igyekszem viszonozni, ahol csak tudom, illetve külön gyűjtöm a tőle kapott pénzt, hogy szükség esetén vissza tudjam adni. Ki tudja, mikor lesz szüksége rá, és amúgy sem szeretném csak úgy elkölteni, amit ő keres meg.
Nem kell irigykedni Kérdező!
Lehet, hogy akik tudnak adni, azok annyi gyereket terveztek, hogy gond nélkül adhassanak még felnőtt korukban is.
1-es vagyok
Te beteg vagy Kérdező! :D :D :D
De hogy jó legyen neked, felőlem pénzeltetheted magad a felmenőiddel, engem az sem érdekel.
Téged zavar, (jogosan!) mert még kérdést is írtál ki róla, mert érzed, hogy ez nincs rendjén, de bánom is én!
Én büszke vagyok rá, hogy inkább én adok a szüleimnek.
Ahha, őket nem érdekli.
Írj csak ki egy kérdést, majd meglátod, hogy milyen cirkuszt vágnak, hogy mi az, hogy nem lökték ki 14 évesen a családi házból és hogy mernek neki pénzt adni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!