Hogy mondjam meg, hogy adjanak többet enni?
2-3 napot, talán 4-et is.
Csak az a baj, hogy én nem vagyok ilyen követelőző, meg milyen már, hogy elkészül az étel, és ha annyit ennék belőle, amennyivel tényleg jóllakok, el is fogyna az egész, nem maradna vacsorára.
Vagy mikor eleve keveset készítenek ebédre, hogy megesszük az egészet, de én még ennék, nekem nincs pofám benyúlni a hűtőbe, és megenni még ezt-azt.
Nem értem, hogy saját maguktól miért nem jut eszükbe, hogy ennék még? Hogy lehetnek ilyenek? Nincsenek anyagi gondjaik, mielőtt még azt hinnétek.
Én amúgy is nagyobb vagyok náluk, ő vékonyak, én nem, nem igaz, hogy nem esik le nekik, hogy nekem több kaja kell.
Jaj, de aranyos a kérdés! Imádlak és sajnállak is ismeretlenül. Nem bírom elviselni, ha valaki éhezik, bár én nem vagyok egy zabálós.
A testvéred (mint vérrokonod) feljogosít, hogy mondd el neki a gondodat. Ha normális tesó, akkor ezt maximálisan meg fogja érteni. Gondolom, hogy nem anyagi szempontból ilyen visszafogottak...
De kellemetlen tud lenni az ilyen.:D
Én gyereként mentem el nyaralni a rokonaimmal és ők is alig ettek.Egy zsömlét,egy joghurttal kb.
Nem is birtam élvezni a nyaralást,mert folyton korgott a hasam,alig vártam,hogy vége legyen.(pedig én se eszek sokat vékony vagyok)
Am szerintem is vagy vigyél kaját,rágcsálnivalót,vagy ugorj be egy gyorsétterembe titokba.
Vagy akár szólhatnál is(én mai fejjel ezt tenném),mégiscsak a tesód,ismernie kénne.Mond neki ha mégéhezel,hogy nem dobhatnál -e össze pl. egy rántottát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!