Hogy mondjam meg, hogy adjanak többet enni?
Nincs bélférgem. Sokat eszem, de ez csak viszonylagos. Szerintem az emberek fele legalább annyit eszik, mint én, másik fele, a vékonyak nyilván kevesebbet.
Egy nagyobb testnek több étel kell. Nem csak beképzeltem, konkrétan éhes voltam napokig.
"Egy nagyobb testnek több étel kell."
Ez hülyeség. Honnan szedted?
Azért lett a test nagyobb, mert többet evett, mint ami kell.
Energia akkor kell, HA fizikai munkát végzel.
mikor hozzánk jön valaki vendégsége, akkor én mindent kipakolok a hűtőből és az asztalra rakom így mindenki annyit eszik és azt amit akar, azért van az étel, hogy megegyük.
Ha az ebéd elfogy délben akkor vacsorára még összedobok valamit.
Nálam nincs éhezés. Éhes hassal én se tudok jó kedvű lenni.
Kérj repetát és közben dicsérd a szakácsot! Szerintem jól fog esni annak, aki főzött, és lehet, hogy legközelebb már felajánlják a repetát.
Egyébként megértem, hogy kevés neked ez a mennyiség. Vékony/normál testalkatú fiatal nő vagyok (53 kg 167 cm-hez) és reggel éhgyomorra nem laknék jól pl. egy 10 cm-es hurkával... simán bevágnék belőle kettőt is kenyérrel, pedig én kb. annyit eszem, mint más lányok körülöttem. Szerintem a tesódék is azt szeretnék, ha otthon éreznéd magad náluk, szóval hajrá! Ha nem veszik a lapot, akkor irány a cukrászda, hívd meg őket ebéd után! :)
Ááá szegény te! Nagyon rossz lehet!
Szeintem is beszélj a tesóddal. Nyugodtan megmondhatod neki, hogy nagyon kínosan érzed magad emiatt,de ez van..
Én is jártam hasonlóképpen egyszer. Unokatesóm esküvőjén voltam koszorúslány, és leőző este már megérkeztem hozzájuk a tervek szerint. Akkor vacsorára kínait rendeltek, meg is kínáltak, de mivel nem vagyok hozzászokva - másnapra való tekintettel - nem mertem belőle enni. A nagy napon meg egyszerűen elfelejtették, hogy talán reggeliznék valamit. Mikor apumék is megérkeztek, rendesen kitéptem a kezéből a pogit :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!