20 évesen nem tudok főzni?
Párommal tavasszal költöztünk össze. Húsvétkor ketten kerestük neten a praktikákat, hogy hogy készül a főtt tojás. :))) Pedig aztán az tényleg nem egy nagy ördöngösség.
A saját konyha nagy önbizalmat fog adni, hidd el. Hogy nem lesz ott rajtatok kívül senki, aki emiatt beszóljon, nem lesz ciki, hogy ugyanarról a kajáról hatvan receptet megnézel.
(Nekem ez bejött egyébként, mindenből millió verzió van fent, nosalty meg hasonlókra mindenki feltölti a sajátját. Én minden új kajához megnézek 8-10 receptet, és abból rakom össze a saját verzióm, a saját ízlésünkhöz.)
Egyébként a tésztát és hasonlókat simán lehet kóstolgatni, hogy jó-e már.
Kezdetben próbáld ki a mindenféle alapokat, fixeket, nagyon változatosak vannak belőle, arra nagyon jók, hogy megtanuld pl. a hússütést. Azokra mindig rá van írva, mennyi idő alatt sülnek, de közben nyilván rá is nézel. Pár alkalom után kiismered a sütőt, és ránézésre meg fogod tudni mondani, hogy kell-e még idő a húsnak, akkor is, ha már nem alappal, hanem valamilyen recepttel kísérletezel ugyanannál a húsnál.
Olajban sütésnél én meg mindig kiveszek egyet, kettévágom-kóstolom, és ahhoz mérten szedem ki a többit. A következő adagokat meg ahhoz tudod már hasonlítani, hogyha ugyanolyan színe van, akkor tuti az is jó. :)
"hogy néz ki, hogy férfi létére ő jobbakat főz"
Nem az a baj, hogy konyhatechnikai hiányosságaid vannak, hanem hogy szexista vagy.
"nem vagy igazi nő, ilyen nővel én nem álnék össze, nekem tápláló ételekre van szükségem különben veszitek az izomzatomból."
Egy normális nő téged sütne ki, mert körülbelül egy vágóállat szintjén mozogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!