Nem tudok főzni 19 évesen. Más hány évesen tanult meg?
Én sem tudok igazán főzni, nem érzem még szükségét megtanulni. 1-2 alap kaját tudok és annyi, nálunk anyu meg nagymamám is főz. Szerintem nem maradtál még le semmiről :) Ha meg a párod azt mondja, akkor majd megtanítgat :)
18/L
1. vagyok
Alap kaják szerintem bőven elég, ilyen hogyx főtt meg sültkrumpli, rántott hús, rántott meg tükörtojás, rizst vagy tésztát kifőzni. Ezek tényleg nagyon könnyűek és majd később megtanuljuk a változatosabbakat.
Amúgy ha a nagyszüleink korában élnénk, valóban ciki lenne, de mostmár minden sokkal fejlettebb, készhez kaphatóbb, így nem vagyunk rászorulva.
Na akkor ezt kapd ki: Édesanyám 19 évesen ment hozzá édesapámhoz. Első közös hétvégéjükön elmentek bevásárolni. Se szatyor, se kosár nem volt náluk, és akkoriban még nem lehetett a boltban nejlonszatyrot kapni a pénztárnál, úgyhogy felpakoltak, teletömték az összes zsebüket meg az összegombolt kabátjaikat, el lehet képzelni, hogy úgy néztek ki, mint két karácsonyfa. Majd ezzel a felszereléssel beszédültek egy könyvesboltba és kértek egy szakácskönyvet. :)
Ekkoriban történt az is, hogy édesanyám fölhívta az anyukáját és megkérdezte, hogy honnan lehet tudni, ha fölforrt a víz. :)
Aztán belejött, apukám is túlélt minden kezdeti nehézséget és mondanom sem kell, hogy odavagyunk a főztjéért.
Egyébként meg egy nem ördöngösség a főzés, aki szeret enni, annak gyerekjáték ráérezni a főzésre.
Válogatós vagyok nagyok, sok olyan ételt nem eszek meg amit az átlagember igen. Pl lecsó, pörköltek stb.
Persze azért ezeket is meg akarom tanulni, mert a párom szereti.
én kb. 20-21 évesen tanultam meg főzni..
elkezdtem diétázni és ez késztetett rá, nem vártam el anyámtól hogy még külön főzzön nekem is
22/F :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!