Foallasu anya ne tanuljon, ne fejlesze magat?
csaladanya vagyok, foallasu anya 28 eves
szeretnek elmenni egy sminkes tanfolyamra beiratkozni
es egy nemet nyelvtanfolyamra is
a gyerekek mellett az eletem megrekedt a mindennapi feladatok kozott, szeretnek valami szint vinni a mindennapjaimba
ezek a tanfolyamok koltsegesek, smink 4oe ft, nyelvtanfolyam 50-60e ft
a ferjem hallani sem akar errol, azt mondja nagyon draga es foleg MINEK?
kinek van igaza?
Kedves Kérdező!
Veled egyidős nő vagyok, gyermek nélkül. Elvégeztem a fősulit, 6 éve dolgozok a szakmámban. Véleményem szerint a férjed azért nem látja értelmét annak, hogy most elkezdj tanulni, mert eddig sem mutattál semmi hajlandóságot a munkára, és várhatóan ezután sem fogsz főállásban dolgozni, mivel sokkal kényelmesebb otthon rohadni és háztartást vezetni meg gyereket nevelni. Szánalmas. Én sem támogatnálak ebben a döntésben, még ha milliókat keresne a férjed, akkor sem, mert pénzkidobás lenne. Kár tanulnod olyat, amiben úgysem fogsz elhelyezkedni. Inkább költsétek azt a pénzt a gyerekekre, vagy neked új sminkfelszerelésre! Azon gyakorlatozhatsz otthon...ingyen. Nyelvet tanulhatsz autodidakta módon is.
ennyi sok negativ sertegeto hozzaszolasra nem szamitottam
nem azt irtam, hogy 2-3 millio forintot kivanok elszorni a semmire, hanem 100e forintrol beszelunk, ami egyaltalan nem nagy osszeg manapsag, es epito elfoglaltsagrol
ha en jol erzem magam ettol a boromben, hogy peldaul megtanultam profin sminkelni, tobbnek erzem magam, jobb a kozerzetem, az a kornyezetemnek a csaladomnak is jobb mintha depressziosan unottan lat itthon a ferjem
ennyit 2-3 havonta elcigarettaznak sokan, bizonyara sokan a kritikusok kozul is maguk is
Csakhogy ők maguk keresik meg ezt a pénzt és nem az eltartójuktól várják:-D
És már mondtuk páran, akiknek van ebben tapasztalatuk hogy ez nem 100 ezer lenne hanem csak magas a kozmetikus majd utána a sminkes tanfolyam és a kötelezően beszerzendő anyagok(van egy márkalista hogy mikből választhatsz) már ezek 3-400 ezer.
mondjuk minek szültél ilyen pasinak, aki nem támogat?
amúgy meg: elmész melózni és estin tanulsz.
elég sokan csináljuk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!