Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom gyermekét hogy viselje...

A párom gyermekét hogy viseljen el?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni hogy tudnám elfogadni a párom gyermekét mikor megismertem egy éves volt most 3 és fél nagyon pimasz mindig azon töri a fejét hogy idegesítsen a közös hazánkból elzavar hogy én nem lehetek ott ha ő ott van. Fogdossa a frissen festett falat ha az apja lel mellém rögtön nyafog direkt elesik hogy nehogy hozzám szóljon az anyukájàval nincs egy hétvégén sem vagy nálunk van vagy a nagyszüleivel sőt még hétköznap 2 nap is. Ha lenne egy kis időnk hogy együtt tudjunk lenni akkor sem tud az anyukája rá vigyázni mert el kell hoznia. Soha nem tudja azt mondani hogy most együtt leszünk 2 en màr most ezt nem olyan könnyű megoldási mert van egy 10 hónapos kisbabák. Azt mondja hogy őt nem szereti az apja mert amikor a nagyszülők van nincs ott vele hanem inkább velünk van itthon. Egy 3 éves gyereknek hogy jut ilyen az eszébe? A közös gyermekünkkel a nagyszülők nem foglalkoznak 6 szőr làttàk 10 hónap alat. Mit tegyek hogy javuljon a gyermekkel a helyzet mert màr olyan szinten vagyok hogy elvàlok.

2017. aug. 30. 05:50
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Nagy itt a katyvasz, de a gyerek az egyedüli aki ebben nem hibás, ezt jobb ha észben tartod.

A férjeddel kéne szépen lebeszélni a dolgokat, mert neki bizony mellég kell állnia amikor a rokonságnak megmondod a tutit. PL. ha a gyerek sáros cipővel ugrál, vagy bármi, és amikor te rászólsz az anyja vagy a nagyanja ellentmond, akkor meg lehet mondani, hogy ez a te otthonod a te szabályaiddal. Ha ez tisztázódott, akkor lehet előrelépni.

2017. nov. 11. 16:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!