Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom gyermekét hogy viselje...

A párom gyermekét hogy viseljen el?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Segítséget szeretnék kérni hogy tudnám elfogadni a párom gyermekét mikor megismertem egy éves volt most 3 és fél nagyon pimasz mindig azon töri a fejét hogy idegesítsen a közös hazánkból elzavar hogy én nem lehetek ott ha ő ott van. Fogdossa a frissen festett falat ha az apja lel mellém rögtön nyafog direkt elesik hogy nehogy hozzám szóljon az anyukájàval nincs egy hétvégén sem vagy nálunk van vagy a nagyszüleivel sőt még hétköznap 2 nap is. Ha lenne egy kis időnk hogy együtt tudjunk lenni akkor sem tud az anyukája rá vigyázni mert el kell hoznia. Soha nem tudja azt mondani hogy most együtt leszünk 2 en màr most ezt nem olyan könnyű megoldási mert van egy 10 hónapos kisbabák. Azt mondja hogy őt nem szereti az apja mert amikor a nagyszülők van nincs ott vele hanem inkább velünk van itthon. Egy 3 éves gyereknek hogy jut ilyen az eszébe? A közös gyermekünkkel a nagyszülők nem foglalkoznak 6 szőr làttàk 10 hónap alat. Mit tegyek hogy javuljon a gyermekkel a helyzet mert màr olyan szinten vagyok hogy elvàlok.

2017. aug. 30. 05:50
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Használj már vesszőt basszus! Néha tök értelmetlen vagy kétértelmű amit írsz!
2017. aug. 30. 10:12
 22/51 anonim ***** válasza:
95%

A legtöbb gyereknek nem könnyű, ha 3 évesen kistesója születik. Pláne másik anyukától. Teljesen normális, hogy össze van zavarodva. Ráadásul nincs állandó otthon, elveszik az anya-apa-nagymama háromszögben.

Magától is simán eszébe juthat hogy őt nem szeretitek (te magad is ezt írtad, csak megtűröd de nem szereted) ez nem a nagyszülők gonoszsága.

Foglalkozzon vele sokat a párod, ha kell, vonjatok be szakembert.

2017. aug. 30. 11:31
 23/51 A kérdező kommentje:
Mondtam ,hogy üljenek le 3 man ès döntsék el hol él a gyerek mert így , hogy mindenhol van kicsit biztos nem jó. Éjszaka felriad nem tud aludni egyik helyen sem nyugodtan szerintem ezért van.
2017. aug. 30. 11:42
 24/51 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem meg azért, mert pontosan érzi, hogy gyűlölöd.

Engem is utált a mostohaanyám, máig nem tudom, miért. Valszeg, mert apa lánya vagyok... más oka nem lehet. Ez azt jelentette, hogy ott szemétkedett velem, ahol tudott. Megalázott, stb.

Mai napig gyomorgörcsöm van, ha ő is velünk van, két zsót nem szólok és enni sem bírok.

Szóval nagyon gondold meg, hogy viselkedsz a kisgyerekkel.

2017. aug. 30. 14:33
 25/51 anonim ***** válasza:
67%

Leni vagy nem Leni

Ez itt a kérdéd

2017. aug. 30. 16:25
 26/51 anonim ***** válasza:
18%

Én azt javaslom, hogyha a gyerek nálatok van 2 hétköznap, akkor az egyiket töltse az apjával, a másikat pedig veled. Mennyetek el vásárolgatni, fagyizni, vidd el moziba vagy mekizni, akármi. Tartsatok egy csajos napot. Lehet nem akar majd menni, de aztán jól fogja magát érezni. Kérdezd meg mit szeretne csinálni. Egy gyereknél sokat számít, ha meghallgatod a véleményét erről-arról. Hétvégéken mennyetek el kirándulni, vagy játszatok otthol, vele és a kicsivel.

A nagyobb gyerekek hajlamosak arra, hogy mikor van kistesó, azt érzik, a kicsivel többet van foglalkozva és őt elhanyagoljátok. Még akkor is, ha nem így van.

Éreztessétek vele, hogy a kicsivel egyformák és amikor ott van, vele is annyit foglalkozzatok, mint a kicsivel.

Vonjátok be, mikor a kicsit pelenkázzátok, hozza oda a pelenkát, a popsikenőcsöt vagy egyesetleg hozza oda a cumisüvegét stb...

A lényeg, hogy éreztessétek vele, hogy fontos és jó, hogy itt van, hogy egy segítség nektek.

Hogyha ezt nem érzi, akkor féltékeny lesz a kicsire és a féltékenységből düh lesz, majd utálat a kicsi felé.

Ha ő érzi, hogy szereted, akkor nagy valószínűséggel ő is szeretni fog téged.

Egy kisgyerekbe rengeteg szeretet van.

Sok sikert és remélem segítettem! :)

2017. aug. 30. 21:40
 27/51 A kérdező kommentje:
Most abból a kis időből amit a gyermekeimmel tölthetek azt nem veszem el tőlük egy idegen miatt.
2017. nov. 4. 16:04
 28/51 anonim ***** válasza:
78%
Idegen? A párod gyereke neked idegen? Ideje a tükör elé állnom és szembe köpnöd saját magad.
2017. nov. 4. 16:40
 29/51 anonim ***** válasza:
79%

Utálod a gyereket, azt írod, hogy idegen, nem vagy hajlandó vele időt tölteni....

Aztán meg csodálkozol azon, hogy utal téged a szegény kislány?!

2017. nov. 5. 07:37
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

"Most abból a kis időből amit a gyermekeimmel tölthetek azt nem veszem el tőlük egy idegen miatt."

Azt hittem, csak egy saját gyereked van.:-) Aki most már 1 éves, ha jól számolom.

2017. nov. 5. 08:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!